Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO BMW M4 GT3 & BMW M Hybrid V8 racewagens 76922

De LEGO set 76922 bevat twee supercoole LEGO Speed Champions BMW speelgoedvoertuigen, de M4 GT3 en de M Hybrid V8. Deze LEGO bouwset is perfect voor zowel kinderen als volwassen verzamelaars. De replica's bevatten alle authentieke ontwerpdetails van de echte BMW's en hebben zelfs een afneembaar dak en een minifiguur van een coureur. Met behulp van de LEGO Builder app kun je de modellen makkelijk bouwen. Deze gedetailleerde replica's zijn eyecatchers en ideaal voor autoliefhebbers. Met de set kun je jouw passie voor autotechniek en design tot uiting laten komen. Bezoek een speelgoedwinkel bij jou in de buurt en vraag naar de LEGO Speed Champions BMW M4 GT3 en BMW M Hybrid V8 (setnummer: 76922).

Waar is LEGO BMW M4 GT3 & BMW M Hybrid V8 racewagens 76922 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Speed Champions sets

aantal lego stenen icoon
676
leeftijd icoon
9+
intro datum icoon
01-03-2024
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
76922
lego insiders punten icoon
292
punten

Wow, jongens en meiden vanaf 9 jaar opgelet! Wij hebben iets waarmee jullie helemaal weg zullen zijn: een geweldig dubbelpakket met supercoole LEGO® Speed Champions BMW speelgoedvoertuigen, namelijk de M4 GT3 en de M Hybrid V8 (76922). Dit is dé perfecte LEGO bouwset voor zowel kinderen als volwassen verzamelaars. Je kunt deze stoere auto's bouwen, neerzetten en waanzinnige races mee naspelen!



De BMW M4 GT3 en BMW M Hybrid V8 replica's hebben alle authentieke ontwerpdetails van de echte versies. Denk hierbij aan stoere uitlaatpijpen, gave diffusers, indrukwekkende achtervleugels en zelfs de herkenbare kleuren van BMW M Motorsport. En laten we het interieur niet vergeten! Ook in deze LEGO versies hebben we aan elk detail gedacht. Beide speelgoedracewagens hebben zelfs een afneembaar dak en een minifiguur van een coureur die je in de auto's kunt zetten om zo die spannende races na te spelen.



Met de Speed Champions sets van LEGO kunnen kinderen én autoliefhebbers replica's bouwen van bekende voertuigen. Hoe gaaf is dat? Jij kunt nu jouw eigen BMW M4 GT3 en BMW M Hybrid V8 in elkaar zetten met de LEGO stenen uit deze set. En het leuke is, elk model kan worden gemaakt met behulp van de LEGO Builder app. Deze handige app begeleidt jou en je kind op een superleuk en makkelijk bouwavontuur. Zo wordt bouwen met LEGO nog leuker!



Ben jij een echte autoliefhebber? Dan is deze LEGO set echt iets voor jou. Met de BMW M4 GT3 en BMW M Hybrid V8 kun jij je eigen racewereld creëren. Stel je voor: jij bouwt je eigen racecircuit en laat deze geweldige BMW racemonsters het tegen elkaar opnemen. Wie zal er als eerste over de finishlijn gaan? Jij hebt de controle in handen!



Niet alleen kinderen, maar ook volwassen verzamelaars zullen dolblij zijn met deze LEGO set. De gedetailleerde replica's van de BMW M4 GT3 en BMW M Hybrid V8 zijn namelijk echte eyecatchers in elke LEGO verzameling. Stel je voor dat je vrienden op bezoek komen en vol bewondering naar jouw LEGO bouwwerken kijken. Deze twee BMW modellen zullen zeker indruk maken!



Heb jij al een favoriet onderdeel van de set? Misschien ben je wel fan van de stoere uitlaatpijpen of vind je de indrukwekkende achtervleugels het gaafst. Of ben je meer geïnteresseerd in het interieur van de auto's? Wat je ook leuk vindt, met de LEGO Speed Champions BMW M4 GT3 en BMW M Hybrid V8 kun jij jouw passie voor autotechniek en design helemaal tot uiting laten komen.



Wacht niet langer en ga vandaag nog aan de slag met deze te gekke LEGO set! Verzamel al je LEGO stenen en begin met bouwen. Laat je creativiteit de vrije loop en ontdek hoe je met de kleine steentjes de prachtigste BMW racewagens kunt maken. Gebruik de LEGO Builder app om jouw bouwavontuur nog makkelijker en leuker te maken. Deze app geeft je handige tips en trucs om de beste resultaten te behalen.



Het mooie aan deze LEGO set is dat je er eindeloos mee kunt spelen. Bouw de BMW M4 GT3 en BMW M Hybrid V8, zet ze neer op een mooie plek in je kamer en speel fantastische races na. Nodig je vrienden uit en organiseer je eigen LEGO racecompetitie. Het wordt een groot spektakel waarbij jij de snelste en beste coureur kunt zijn!



Wil jij jouw LEGO collectie uitbreiden met deze te gekke BMW sets? Bezoek dan een speelgoedwinkel bij jou in de buurt en vraag naar de LEGO Speed Champions BMW M4 GT3 en BMW M Hybrid V8 (setnummer: 76922). Deze LEGO bouwset is het ideale cadeau voor verjaardagen, feestdagen of gewoon zomaar. Want met LEGO kun je altijd spelen en bouwen!

Laatste update: 2024-01-11 23:22:16

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set76908

Lamborghini Countach

foto van lego set75908

458 Italia GT2

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.