Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO NASCAR® Next Gen Chevrolet Camaro ZL1 76935

Ervaar de snelheid van NASCAR met de LEGO Speed Champions NASCAR Next Gen Chevrolet Camaro ZL1 (76935) bouwset! Deze realistische raceauto heeft gedetailleerde design details en wordt geleverd met een NASCAR coureur minifiguur. Geschikt voor kinderen vanaf 9 jaar en perfect voor NASCAR liefhebbers. Bouw, speel en race naar de finish!

Waar is LEGO NASCAR® Next Gen Chevrolet Camaro ZL1 76935 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Speed Champions sets

aantal lego stenen icoon
328
leeftijd icoon
9+
intro datum icoon
01-08-2024
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
76935
lego insiders punten icoon
175
punten


Hey race fans! Ben jij klaar om de snelheid van NASCAR te ervaren met de LEGO® Speed Champions NASCAR Next Gen Chevrolet Camaro ZL1 (76935) bouwset? Dit stoere speelgoed is perfect voor jongens en meisjes vanaf 9 jaar en natuurlijk voor alle NASCAR® liefhebbers!



Deze krachtige raceauto is gedecoreerd met levendige kleuren en vlammen, en bevat design details die rechtstreeks uit de echte auto's van de NASCAR Cup Series komen. Van de achtervleugel tot de voorgrille, van de motorkap tot de wielen, elk detail is nauwkeurig nagemaakt voor een realistische speelervaring.



De NASCAR speelgoedauto heeft een gedetailleerd interieur met een rolkooi, dashboard, versnellingspook en brandblusser. Daarnaast zijn de authentieke Camaro, Cup Series en NASCAR logo's ook aanwezig. En alsof dat nog niet genoeg is, wordt de set geleverd met een NASCAR coureur minifiguur die achter het stuur kan worden geplaatst voor spannende races op het circuit!



Met de LEGO Speed Champions voertuigen kunnen kinderen en autoliefhebbers hoogwaardige replica's bouwen van 's werelds meest iconische auto's. Of je nu de papieren instructies volgt of de LEGO Builder app gebruikt, elke stap van het bouwproces is een spannend avontuur dat jong en oud zal boeien.



Neem de leiding op de racebaan en bouw jouw eigen NASCAR Next Gen Chevrolet Camaro ZL1 (76935) racewagen. Laat je creativiteit de vrije loop en wie weet sta jij binnenkort aan de startlijn van je eigen LEGO NASCAR kampioenschap!



Verzamel, bouw, speel en geef deze LEGO Speed Champions set een ereplaats in jouw verzameling. Race naar de finish en laat zien dat jij de ultieme NASCAR fan bent met deze te gekke bouwset van LEGO!

Laatste update: 2024-07-08 16:23:22

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.