Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Miles Morales: Spider-Mans tech driewieler 10781

Deze LEGO-set (10781) biedt urenlang speelplezier voor Spider-Man fans vanaf 4 jaar.
Help Miles Morales Green Goblin achtervolgen en neerhalen met zijn web.
Met slimme onderdelen en een handige startsteen is het gemakkelijk om te bouwen en te spelen.
Deze set is een perfect cadeau-idee voor jonge superhelden.
De bouwbare driewieler is draagbaar en bevordert creatieve vaardigheden.
Bestel vandaag nog voor eindeloos speelplezier!

Waar is LEGO Miles Morales: Spider-Mans tech driewieler 10781 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is Alternate Alternate € 6.6919-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Amazon.nl Amazon.nl € 7.9905-08-2022
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 8.9519-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 9.9919-09-2024

Bekijk meer Spider-man sets

aantal lego stenen icoon
59
leeftijd icoon
4+
intro datum icoon
01-01-2022
exit datum icoon
31-12-2023
lego miniFigs icoon
2
lego set nummer icoon
10781
lego insiders punten icoon
75
punten

Geef jouw kleine webslingeraars urenlang speelplezier met deze fantastische LEGO® Marvel Spider-Man voertuigenset. Deze set is perfect voor elke Spider-Man fan vanaf 4 jaar en nodigt uit tot fantasievol speelplezier op elk moment. Beleef achtervolgingsscènes vol actie van Miles Morales en help hem Green Goblin achter te halen en zijn zweefvlieger neer te halen met behulp van een welgemikt web.

De LEGO 4+ sets zijn ontworpen voor jonge Spidey fans en bevatten slimme onderdelen waarmee jongens en meisjes heerlijk kunnen spelen. De handige startsteen vormt een stevige basis om op te bouwen, zodat kinderen snel kunnen beginnen met spelen. 4+ sets bieden volwassenen een leuke manier om samen met hun kinderen te genieten van bouwplezier. Heb je nog nooit een LEGO set gebouwd? Geen zorgen: deze superheldenspeelset bevat instructies met afbeeldingen, waardoor hij zelfs voor kinderen die nog niet kunnen lezen eenvoudig te maken is.

Deze set is een perfect cadeau-idee voor elke gelegenheid. Verras jonge superhelden vanaf 4 jaar met de LEGO® Marvel Miles Morales: Spider-Mans tech driewieler (10781), zoals we die kennen uit de Disney+ tv-serie Spidey And His Amazing Friends. Dit bouwspeelgoed is een creatief cadeau voor kleine superhelden die dol zijn op alles wat met Spider-Man te maken heeft. In deze set bevindt zich een driewieler en een zweefvliegtuigje met beweegbare vleugels, plus 2 LEGO® Marvel minifiguren. Green Goblin heeft zelfs een verwisselbaar hoofd met verschillende gezichtsuitdrukkingen!

Kinderen kunnen met veel plezier Miles Morales, Spider-Mans partner in de strijd tegen de misdaad, helpen bij het achtervolgen van Green Goblin in zijn zweefvlieger. Met een rood web kunnen ze hem neerhalen. De set bevat een startsteen om snel te kunnen bouwen, zodat kinderen gelijk kunnen beginnen met het actiespel.

De bouwbare LEGO® Marvel speelgoed driewieler is ongeveer 5 cm hoog en 13 cm lang en past gemakkelijk in een tas, zodat kleine superhelden op elk moment in actie kunnen komen. Met de LEGO® Marvel Spider-Man voertuigen en speelsets kunnen kinderen scènes uit Disney+ tv-serie Spidey and His Amazing Friends naspelen en hun eigen avonturen bedenken. Zo ontwikkelen ze hun creatieve vaardigheden.

4+ sets bevatten startstenen waarmee kinderen snel kunnen gaan bouwen. Door de eenvoudige handleiding met afbeeldingen staat niets het bouwen van dit superheldencadeautje in de weg, ook voor kinderen die nog niet kunnen lezen. LEGO® onderdelen voldoen al sinds 1958 aan de hoogste industrienormen, waardoor ze altijd consistent, compatibel en comfortabel in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn. LEGO® Marvel Spider-Man voertuigen en speelsets worden tot het uiterste getest om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan strikte veiligheidsnormen. Je kunt dus met een gerust hart jouw kleine webslingeraars laten spelen.

Mis deze geweldige LEGO® Marvel Spider-Man voertuigenset niet. Bestel hem vandaag voor eindeloos speelplezier!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:08

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 5.99 (23-11-2023) € 9.99 (13-07-2022) € 7.82

Ook aanbevolen:

foto van lego set76199

Carnage

foto van lego set76172

Spider-Man en Sandman duel

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.