Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Hulk vs. Rhino truck duel 10782

Met LEGO set 10782 kunnen kinderen van 4 jaar en ouder de reddingsacties uit de tv-serie Spider-Man naspelen.
De set bevat monstertrucks van Hulk en Rhino, minifiguren, een Spider-Man jetpack en een bankkluis.
Kinderen kunnen hun creativiteit ontwikkelen terwijl ze spelen en de set is makkelijk te bouwen, zelfs voor jonge kinderen.
Ideaal cadeau voor voertuig- en superheldenliefhebbers.

Waar is LEGO Hulk vs. Rhino truck duel 10782 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 16.9519-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Amazon.nl Amazon.nl € 16.9919-08-2022
Winkel waar lego set te koop is InterToys InterToys € 19.9919-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 19.9919-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Alternate Alternate € 21.919-09-2024

Bekijk meer Spider-man sets

aantal lego stenen icoon
110
leeftijd icoon
4+
intro datum icoon
01-01-2022
exit datum icoon
31-12-2024
lego miniFigs icoon
3
lego set nummer icoon
10782
lego insiders punten icoon
150
punten

Met de LEGO® Marvel Spidey And His Amazing Friends Hulk vs. Rhino truck duel (10782) bouwspeelgoed kunnen kleine superhelden van 4 jaar en ouder de stoerste reddingsacties uitvoeren. Kinderen spelen scènes na uit de populaire tv-serie op Disney+ en laten Spidey en Hulk de bankoverval door Rhino dwarsbomen. Met deze set kunnen kinderen hun eigen avonturen bedenken en zo hun creativiteit ontwikkelen.

De set bevat 2 coole monstervoertuigen: de truck van Rhino heeft een hoorn om mee te rammen terwijl op die van Hulk een paar enorme vuisten zitten, klaar om flinke klappen mee uit te delen. Elk monstertruck is gedetailleerd en realistisch ontworpen om de fantasie van kinderen te prikkelen. Niet alleen kinderen zullen weg zijn van deze set, ook volwassenen kunnen hun bouwkennis doorgeven zodat jonge Spider-Man fans echte meesterbouwers kunnen worden.

De 4+ speelsets van LEGO maken bouwen makkelijk en deze set vormt daar geen uitzondering op. Elk zakje bevat de stenen voor een model en een personage. Kinderen kunnen meteen beginnen spelen en met de eenvoudige handleiding met afbeeldingen is het bouwproces simpel, zelfs voor kinderen die nog niet kunnen lezen.

Het LEGO® Marvel Spidey And His Amazing Friends Hulk vs. Rhino truck duel (10782) bouwspeelgoed is het perfecte cadeau voor kinderen die gek zijn op voertuigen en superhelden. De set bevat 2 LEGO-voertuigen, 3 minifiguren, een Spider-Man jetpack en een bankkluis. Kinderen en volwassenen zullen dol zijn op de knallende actie wanneer de twee monsterwagens op elkaar botsen en Spidey aan komt vliegen om Rhino in zijn web te vangen en de situatie te redden.

De figuur van Hulk heeft 2 verwisselbare hoofden met verschillende gezichtsuitdrukkingen, het jetpack van Spider-Man kan projectielen afvuren en de kluis heeft een afneembare kist die in de kofferbak van Rhino past. Daarnaast is elk zakje stenen individueel verpakt zodat kinderen niet eerst het hele model af hoeven te maken voordat ze lekker kunnen gaan spelen.

Deze set bevat een startsteen en een eenvoudige bouwhandleiding, zodat kinderen van 4 jaar en ouder zelfstandig kunnen leren bouwen en hun creatieve zelfvertrouwen kunnen ontwikkelen. Met LEGO bouwspeelgoed leren kinderen spelenderwijs problemen oplossen, hun fantasie te gebruiken en samen te werken. Het is bovendien betrouwbaar speelplezier, want LEGO® cadeaus voor kinderen voldoen aan strikte industrienormen, zodat alle 4+ sets gemakkelijk door kleine vingertjes kunnen worden vastgepakt, in elkaar gezet en van elkaar gehaald.

De afmetingen van de truck van Hulk zijn ca. 4 cm hoog en 10 cm lang en die van Rhino zijn ca. 6 cm hoog en 11 cm lang. Deze set is een geweldig verjaardagscadeau voor kleuters en bevat het perfecte speelgoed voor een regenachtige dag.

Geniet thuis van de kleurrijke actie van Marvels Spidey And His Amazing Friends, waar kinderen van leren dat schurken geen schijn van kans hebben tegen een team dat goed samenwerkt. LEGO® bouwspeelgoed wordt tot het uiterste getest om er zeker van te zijn dat het voldoet aan strenge kindveiligheidsnormen en van nature Hulk-proof is.

Koop nu de LEGO® Marvel Spidey And His Amazing Friends Hulk vs Rhino truck duel (10782) bouwspeelgoed en bezorg jouw avontuurlijke superhelden urenlang speelplezier!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:08

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 12.99 (22-11-2023) € 21.90 (20-07-2024) € 17.22

Ook aanbevolen:

foto van lego set10789

Spider-Man’s auto en Doc Ock

foto van lego set10791

Het mobiele hoofdkwartier van Team Spidey

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.