Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Spider-Man op Doc Ocks lab 10783

De LEGO Marvel set 10783 is perfect voor Spider-Man fans.
Het bevat een Spider-Man auto, Doc Ocks lab en de mecha van Doc Ock.
Kinderen vanaf 4 jaar kunnen de spannendste reddingsmissies naspelen en de strijd aangaan met Doc Ock.
De set is ontworpen voor jonge superhelden en is gemakkelijk in elkaar te zetten met eenvoudige instructies.
Met deze cadeauset kun je spelen en redden, en het plezier houdt niet op na het bouwen.
Combineer de set met andere Spidey speelgoedsets voor eindeloos speelplezier.
De set heeft een hoogte van 12 cm en bevat startstenen voor snelle bouw.
Geniet van de hoogste kwaliteit en veiligheid met LEGO speelsets.
Verwen jouw kleine Spider-Man fan met deze geweldige set voor de spannendste avonturen.

Waar is LEGO Spider-Man op Doc Ocks lab 10783 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 23.9519-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Alternate Alternate € 24.9919-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Amazon.nl Amazon.nl € 24.9905-08-2022
Winkel waar lego set te koop is InterToys InterToys € 29.9919-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 29.9919-09-2024

Bekijk meer Spider-man sets

aantal lego stenen icoon
131
leeftijd icoon
4+
intro datum icoon
01-01-2022
exit datum icoon
31-12-2022
lego miniFigs icoon
3
lego set nummer icoon
10783
lego insiders punten icoon
225
punten

Ben jij op zoek naar een cadeau voor een kleine Spider-Man fan? Dan hebben wij dé perfecte speelset voor jou! Maak kennis met LEGO® Marvel Spidey And His Amazing Friends Spider-Man op Doc Ocks lab (10783), geïnspireerd op de bekende tv-serie. Deze speelset zit bomvol leuke elementen en bevat een Spider-Man auto, Doc Ocks lab, en de stoere mecha van Doc Ock. Inclusief drie minifiguren, waaronder natuurlijk Spider-Man zelf! Met deze set kunnen kinderen vanaf 4 jaar de spannendste reddingsmissies naspelen en de strijd aangaan met Doc Ock om het robotspinnenvriendje van Spidey te bevrijden.

En het beste nieuws? De set is ontworpen voor jonge superhelden en is daarom makkelijk in elkaar te zetten. LEGO 4+ sets hebben namelijk een simpele basis. Elk zakje bevat de steentjes voor een personage en een model, zodat kinderen direct kunnen beginnen met spelen. En als ouder kun je gezellig samen met je kind bouwen en plezier beleven aan deze toffe set. Zelfs als je nog nooit eerder met LEGO hebt gebouwd, want de eenvoudige instructies met afbeeldingen zijn ideaal voor kinderen die nog niet kunnen lezen.

Wat kun je verwachten van deze LEGO Marvel cadeau set? Leuke actie voor kinderen vanaf 4 jaar – inspireer jonge Spider-Man fans met dit geweldige duel tussen Spidey en Doc Ock! De set bevat een robotspin, een labgedeelte, een bouwbare speelgoedtruck en een actiemecha. En natuurlijk kun je spelen en redden – kinderen gaan snel op pad met Spider-Man en Ghost-Spider om Trace-E te bevrijden uit het laboratorium van de gemene Doc Ock, dat is uitgerust met een gevangeniscel en een robot voor het vangen van superhelden.

Maar dat is nog niet alles, want deze LEGO Marvel cadeauset is ook nog eens het ideale presentje voor kleuters die houden van bouwspeelgoed met de nieuwste superhelden, Spider-Man minifiguren en stoere, bouwbare speelgoedtrucks. En het plezier houdt niet op na het bouwen, want de minifiguren kunnen op de steiger klimmen om een webaanval te lanceren, terwijl de robotarm de energievaten van Doc Ock of een nietsvermoedende webslingeraar vastgrijpt.

De afmetingen van deze set zijn als volgt: het laboratorium is ongeveer 12 cm hoog en 12 cm breed, de auto van Spider-Man is ongeveer 3 cm hoog en 8 cm lang en de mecha is ongeveer 6 cm hoog en 9 cm lang. En een extra bonus: deze set bevat startstenen waardoor kinderen snel kunnen bouwen. Ideaal voor kinderen die net beginnen met bouwen.

Combineer deze set met andere 4+ Spidey superhelden speelgoedsets zodat kinderen eindeloos scènes uit de tv-serie kunnen naspelen of hun eigen confrontaties kunnen verzinnen. En zoals bij alle LEGO producten geniet je natuurlijk van de hoogste kwaliteit en veiligheid. LEGO speelsets doorstaan strenge kwaliteitstests waardoor ze consistent, compatibel en comfortabel in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn – en dat is al zo sinds 1958. Bovendien is deze LEGO superheldenspeelset op de grond gegooid, verhit, geplet, gedraaid en geanalyseerd om er zeker van te zijn dat hij voldoet aan strikte wereldwijde veiligheidsnormen en volledig veilig is voor jouw kleine superheld.

Dus waar wacht je nog op? Verwen jouw kleine Spider-Man fan met deze geweldige LEGO set en laat hem of haar zelf de spannendste reddingsmissies naspelen en de strijd aangaan met Doc Ock. Gegarandeerd een succes!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:08

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 22.49 (08-09-2023) € 29.99 (03-10-2023) € 26.83

Ook aanbevolen:

foto van lego set76198

Spider-Man & Doctor Octopus mechagevecht

foto van lego set854290

Spider-Man sleutelhanger

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.