Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Spider-Man’s auto en Doc Ock 10789

De LEGO set 10789 bevat Spider-Man's auto en Doc Ock en is ideaal voor kinderen vanaf 4 jaar oud.
Deze set biedt urenlang speelplezier met bekende personages, een stoere auto en geweldige accessoires.
Met Spidey en Doc Ock kun je een diamantroof beleven.
De set bevat simpele instructies en de LEGO Builder app zorgt voor extra digitaal plezier.
Bestel vandaag nog en duik in de wereld van Spider-Man!

Waar is LEGO Spider-Man’s auto en Doc Ock 10789 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 8.9519-09-2024

Bekijk meer Spider-man sets

aantal lego stenen icoon
48
leeftijd icoon
4+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2025
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
10789
lego insiders punten icoon
75
punten

Ben jij een fan van Spider-Man en zijn spannende avonturen? Dan is de LEGO® Marvel Spider-Man's auto en Doc Ock set (10789) echt iets voor jou! Ideaal voor kinderen vanaf 4 jaar oud en perfect voor volwassenen die samen met hun kinderen willen bouwen. Deze set bevat alles wat je nodig hebt voor urenlang speelplezier: bekende personages, een superstoere auto en geweldige accessoires.

Met Spidey en Doc Ock kun je een diamantroof beleven en je fantasie de vrije loop laten. De set bevat 2 minifiguren, Spidey en Doc Ock, plus Spidey's auto met 2 glow-in-the-dark webelementen. En met het speciale startsteenchassis van de auto worden kinderen gestimuleerd om de auto helemaal zelf te bouwen. De set bevat simpele instructies in de vorm van een kleurrijk stripverhaal en de LEGO Builder app biedt extra digitaal plezier door middel van intuïtieve zoom- en draaifuncties waarmee kinderen hun model kunnen visualiseren terwijl ze het bouwen.

De LEGO® Marvel Spider-Man's auto en Doc Ock set is een geweldig cadeau voor kinderen vanaf 4 jaar oud en ondersteunt de ontwikkeling van hun vaardigheden terwijl ze genieten van eindeloos fantasierijk speelplezier. Bovendien is de auto ca. 4 cm hoog, 8 cm lang en 4 cm breed, dus ideaal om overal mee naartoe te nemen en mee te spelen.

Met LEGO® 4+ sets kunnen kinderen kennismaken met de wereld van hun favoriete films, tv-personages en alledaagse helden. En met de hoogwaardige kwaliteit van LEGO® onderdelen ben je verzekerd van consistentie, compatibiliteit en comfort tijdens het bouwen. Veiligheid staat bovendien voorop bij LEGO® onderdelen, die worden getest en geanalyseerd om te voldoen aan strikte wereldwijde veiligheidsnormen.

Dus waar wacht je nog op? Duik in de wereld van Spider-Man en beleef spannende avonturen met de LEGO® Marvel Spider-Man's auto en Doc Ock set. Bestel vandaag nog en laat je fantasie de vrije loop!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:41

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 6.95 (11-09-2023) € 9.95 (25-05-2023) € 8.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set76174

Spider-Man's monstertruck vs. Mysterio

foto van lego set76261

Spider-Man eindstrijd

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.