Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Team Spidey bij de vuurtoren van Green Goblin 10790

LEGO set 10790, Marvel Team Spidey bij de vuurtoren van Green Goblin, is het perfecte cadeau voor jonge superhelden vanaf 4 jaar.
Met Miles Morales, Ghosty, Sandman en Green Goblin biedt deze spannende speelset vol actie talloze speelmogelijkheden.
Bouw en pas de set gemakkelijk aan met behulp van de startsteen en kleurrijke stripverhaal instructies.
Deze set is ideaal voor creatieve kinderen en biedt een leuke activiteit om te delen met vrienden en familie.
Bestel nu en beleef je eigen heldenavontuur!

Waar is LEGO Team Spidey bij de vuurtoren van Green Goblin 10790 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 27.9519-09-2024

Bekijk meer Spider-man sets

aantal lego stenen icoon
149
leeftijd icoon
4+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2023
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
10790
lego insiders punten icoon
262
punten

LEGO® Marvel Team Spidey bij de vuurtoren van Green Goblin (10790) is het perfecte cadeau voor elke jonge superfan! Kinderen vanaf 4 jaar kunnen hun eigen avonturen beleven met Miles Morales, Ghosty, Sandman en Green Goblin in deze spannende speelset.

Van de grot tot de pompoen boven op de vuurtoren, deze set zit vol actie met schatten, valstrikken en strijdende superhelden. Het bouwbare scheepswrak, de rails om gestolen schatten te vervoeren en het hoofdkwartier van Green Goblin in de vuurtoren bieden talloze speelmogelijkheden. Kinderen kunnen hun fantasie gebruiken en hun eigen avonturen verzinnen terwijl ze bijvoorbeeld de gestolen schatkist terugvinden of de boeven in de grotgevangenis opsluiten.

Met een startsteen en kleurrijke stripverhaal instructies, kunnen kinderen deze set gemakkelijk bouwen en aanpassen. Als ze hulp nodig hebben, kunnen ze ook de LEGO Builder app gebruiken om hun model te visualiseren terwijl ze het bouwen.

Deze set is niet alleen geweldig voor kinderen, maar ook voor volwassenen! Samen bouwen, of je nu doorgewinterde LEGO fans bent of voor het eerst kennis maakt met LEGO stenen, is altijd een leuke en gezellige activiteit.

De grote vuurtoren, ongeveer 22 cm hoog, 31 cm breed en 21 cm diep, is ontworpen om keer op keer te worden gebouwd en aangepast. Dit maakt het een perfect cadeau voor kinderen die van creativiteit houden en hun eigen unieke speelwereld willen creëren.

Je kunt er zeker van zijn dat alle LEGO onderdelen voldoen aan strenge kwaliteitsnormen en veiligheidsnormen. LEGO onderdelen worden gegooid, verhit, geplet, gedraaid en geanalyseerd om er zeker van te zijn dat ze van de hoogste kwaliteit zijn en veilig zijn voor kinderen om mee te spelen.

Kortom, LEGO® Marvel Team Spidey bij de vuurtoren van Green Goblin (10790) is een fantastische speelset voor kinderen vanaf 4 jaar. Het biedt eindeloze speelmogelijkheden, helpt bij de ontwikkeling van creativiteit en is een geweldige activiteit om te delen met vrienden en familie. Bestel deze set nu en start vandaag nog met het bouwen van je eigen heldenavontuur!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:41

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 23.95 (11-09-2023) € 27.95 (25-05-2023) € 26.62

Ook aanbevolen:

foto van lego set76171

Miles Morales mechapantser

foto van lego set76225

Miles Morales figuur

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.