Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Het mobiele hoofdkwartier van Team Spidey 10791

LEGO set 10791 is het perfecte cadeau voor fans van Spider-Man, Ghost-Spider, Miles Morales, Black Panther en Rhino.
Dit mobiele hoofdkwartier biedt uren speelplezier en bevat vijf minifiguren, een bouwbaar hoofdkwartier, voertuigen en straatmeubilair.
De set is ontworpen voor kinderen vanaf 4 jaar en is makkelijk mee te nemen.
Bestel vandaag nog en laat je fantasiewereld tot leven komen!

Waar is LEGO Het mobiele hoofdkwartier van Team Spidey 10791 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 41.9519-09-2024

Bekijk meer Spider-man sets

aantal lego stenen icoon
187
leeftijd icoon
4+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2024
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
10791
lego insiders punten icoon
375
punten

Ben jij fan van Spider-Man, Ghost-Spider, Miles Morales, Black Panther, en Rhino? Dan is LEGO® Marvel Team Spidey's mobiele hoofdkwartier (10791) de perfecte verrassing voor jou! Deze set is ontworpen voor kinderen vanaf 4 jaar en biedt urenlang speelplezier voor jong en oud.

Met dit mobiele hoofdkwartier kan jij als superheld op de weg actievoeren! De set is inclusief vijf minifiguren, een bouwbaar hoofdkwartier voor Spidey en het team, straatmeubilair en webelementen. Het mobiele hoofdkwartier heeft een cockpit en een achterdeur waar een auto en terreinwagen in passen. Rhino heeft zelfs een blaster die eieren afvuurt. Hij kan zich richten op een supermarkt die genoeg munitie bevat voor een voedselgevecht!

Met deze set bouw je niet alleen een tof mobiel hoofdkwartier, maar kan je ook verschillende voertuigen voor een mobiele missie samenstellen. Bovendien is het mobiele hoofdkwartier ca. 10 cm hoog, 17 cm lang en 9 cm breed. Het is dus makkelijk en handzaam om mee te nemen en overal te gebruiken.

De set is ontworpen voor kinderen van 4 jaar en ouder en bevat een startsteen en eenvoudige bouwstappen. Zo kan jij zelf jouw fantasierijke missies bedenken en uitvoeren terwijl je je ontwikkelt. De gedrukte handleiding met afbeeldingen laat stap voor stap zien hoe je het mobiele hoofdkwartier kunt bouwen en is daarnaast makkelijk te volgen.

Wist je dat de LEGO Builder app extra digitaal plezier biedt? De app beschikt over zoom- en draaifuncties waarmee kinderen hun model tijdens het bouwen kunnen visualiseren. Zo kan jij jouw ideeën nog makkelijker realiseren.

LEGO® 4+ sets zijn bedoeld om kinderen te laten kennismaken met de wereld van hun favoriete films, tv-personages en alledaagse helden. Met deze LEGO set kan jij fantasierijke missies uitvoeren en de wereld van Marvel superhelden ontdekken.

Veiligheid staat uiteraard voorop! LEGO® onderdelen worden gegooid, verhit, geplet, gedraaid en geanalyseerd om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan strikte wereldwijde veiligheidsnormen. Zo kan jij met een gerust hart spelen.

Kwaliteit is gegarandeerd bij LEGO®, de onderdelen voldoen aan strenge kwaliteitsnormen, waardoor ze consistent, compatibel en comfortabel in elkaar te zetten zijn. Jij kan dus zonder problemen jouw wagens verzamelen en aan het werk zetten.

Deze set is niet alleen perfect voor kinderen maar biedt ook plezier voor het hele gezin. Samen met jouw ouders, vrienden of familie kan jij deze set in elkaar zetten en samen fantasierijke missies uitvoeren.

Bestel vandaag nog LEGO® 10791 Het mobiele hoofdkwartier van Team Spidey en maak jouw fantasiewereld werkelijkheid! Laat je creativiteit de vrije loop en voer fantasierijke missies uit als een echte superheld.

Laatste update: 2023-12-29 09:42:41

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 35.95 (11-09-2023) € 41.95 (24-05-2023) € 39.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set76184

Spider-Man vs. Mysterio droneaanval

foto van lego set10995

Spider-Mans huisje

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.