Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Drill Spinner Vehicle 10792

Verwen Spider-Man fans met de LEGO 4+ Boor Spinner Voertuig (10792). Deze veelzijdige speelset is ontworpen voor kinderen van 4 jaar en ouder en helpt bij het opbouwen van zelfvertrouwen en probleemoplossende vaardigheden. Met een draaiend voorste gedeelte, Spider-Man en Electro minifiguren, stimuleert deze set eindeloos fantasierijk spel. Perfect voor bouwplezier en rollenspellen, terwijl kinderen hun fijne motoriek en creativiteit ontwikkelen. Een ideaal cadeau voor jonge LEGO-fans en Spider-Man liefhebbers.

Waar is LEGO Drill Spinner Vehicle 10792 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Spider-man sets

aantal lego stenen icoon
58
leeftijd icoon
4+
intro datum icoon
01-03-2024
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
10792
lego insiders punten icoon
65
punten

Verwen Spidey-fans met de LEGO® 4+ Boor Spinner Voertuig (10792) Superheldenspeelgoed. Met felle kleuren, bekende personages en leuke functies is deze veelzijdige speelset speciaal ontworpen om zelfvertrouwen op te bouwen, probleemoplossende vaardigheden te verbeteren en eindeloos fantasierijk spel te inspireren bij kinderen, jongens en meisjes van 4 jaar en ouder.



Deze Disney+ Spidey en zijn Amazing Friends bouwset bevat een duwauto van Spider-Man met een draaiend voorste gedeelte, een Miles "Spin" Morales minifiguur en een Electro minifiguur. De set wordt geleverd met een Starter Brick chassis om kinderen te helpen bij het bouwen. Intuïtieve instructies worden geleverd in de vorm van een kleurrijke afbeeldingsverhaalgids.



Ontworpen met beginnende bouwers in gedachten, zijn 4+ sets boordevol boeiende details om ervoor te zorgen dat kinderen een geweldige bouw- en speelervaring hebben. In de doos bevat elke zak stenen voor een snel te bouwen model en personage, zodat het spel snel kan beginnen. 4+ sets zijn de perfecte manier voor volwassenen om bouwplezier te delen met jonge kinderen.



De LEGO 10792 is perfect voor superhelden in de dop die dol zijn op Spider-Man en zijn vrienden. Met dit avontuurlijke bouwspeelgoed kunnen kinderen hun favoriete superhelden tot leven brengen en hun eigen spannende avonturen bedenken.



Met het draaiende frontgedeelte van de boor spinner-auto kunnen kinderen hun creativiteit de vrije loop laten en zich voorstellen dat ze door muren kunnen boren en geheime schuilplaatsen van slechteriken kunnen ontdekken. De Miles "Spin" Morales en Electro minifiguren voegen een extra dimensie toe aan het speelplezier en bieden talloze mogelijkheden voor rollenspellen en verhalen vertellen.



De LEGO 10792 is speciaal ontworpen voor kinderen vanaf 4 jaar, met eenvoudig te begrijpen bouwinstructies in de vorm van afbeeldingen. Jonge bouwers zullen genieten van het bouwproces en trots zijn op het voltooien van hun eigen speelgoedvoertuig en minifiguren.



Als extra bonus worden kinderen aangemoedigd om hun sociale vaardigheden en creativiteit te ontwikkelen terwijl ze samen met vrienden en familie spelen. De LEGO 10792 is de ideale activiteit voor speelafspraakjes en gezellige familiemomenten.



De felle kleuren van de LEGO 10792 stimuleren de zintuigen en maken het bouwproces nog leuker. Kinderen zullen genieten van het combineren van de stenen en het volgen van de instructies om een uniek voertuig en personages te creëren.



Met de LEGO 10792 kunnen kinderen hun fantasie de vrije loop laten en geweldige avonturen beleven met Spider-Man en zijn vrienden. Of ze nu een spannende achtervolgingsscène creëren of hun favoriete superhelden redden, de mogelijkheden zijn eindeloos.



De LEGO 10792 is niet alleen leuk om mee te spelen, maar heeft ook educatieve voordelen. Kinderen ontwikkelen hun fijne motoriek en probleemoplossende vaardigheden terwijl ze de stenen vastpakken, bouwen en de verschillende onderdelen samenbrengen.



Daarnaast stimuleert het spelen met LEGO speelgoed de verbeeldingskracht en creativiteit van kinderen. Ze kunnen hun eigen verhalen verzinnen en rollenspellen spelen, wat goed is voor hun taal- en sociale ontwikkeling.



Met de LEGO 10792 Boor Spinner Voertuig kunnen kinderen ook leren over het belang van teamwork en samenwerking. Door samen te werken om het speelgoedvoertuig en de minifiguren te bouwen, ontwikkelen ze communicatievaardigheden en leren ze hoe ze effectief kunnen samenwerken met anderen.



Kortom, de LEGO 10792 is het perfecte cadeau voor jonge LEGO-fans en Spider-Man-liefhebbers. Het biedt urenlang speelplezier, verbetert belangrijke vaardigheden en stimuleert de verbeelding. Geef de LEGO 10792 vandaag nog en laat de avonturen beginnen!

Laatste update: 2024-02-01 15:13:44

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.