Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Spidey vs. Green Goblin 10793

Met de LEGO 4+ Spidey vs. Green Goblin bouwset kunnen jonge superheldenfans hun favoriete scènes uit de Marvel Spider-Man films naspelen en hun eigen avonturen bedenken. Deze set bevat Spidey, Green Goblin, Ghost-Spider, een robotvriendje en accessoires. Het helpt kinderen ook bij het ontwikkelen van belangrijke vaardigheden en is ideaal voor quality time met volwassenen. Beleef eindeloos speelplezier met LEGO!

Waar is LEGO Spidey vs. Green Goblin 10793 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Spider-man sets

aantal lego stenen icoon
84
leeftijd icoon
4+
intro datum icoon
01-03-2024
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
10793
lego insiders punten icoon
130
punten

Ben jij klaar voor een spannend avontuur met je favoriete superheld? Met de LEGO® 4+ Spidey vs. Green Goblin (10793) bouwset beleef je uren speelplezier! Deze supercoole Marvel Spider-Man speelset is speciaal ontworpen voor kinderen vanaf 4 jaar en laat hun fantasie de vrije loop.



In deze set vind je alles wat je nodig hebt om de strijd tussen Spidey en Green Goblin na te spelen. Je krijgt een stoere Spidey minifiguur met zijn geweldige zweefspinner. Deze spinner heeft een draaiende propeller en een cockpit waar Spidey in kan zitten. Laat hem door de lucht vliegen en beleef de avonturen van je favoriete superheld!



Maar dat is nog niet alles! Ook Green Goblin doet mee aan de strijd. Hij heeft zijn eigen zweefvliegtuig met pompoenprojectielen. Je kunt hem lanceren en proberen Spidey te raken. Wie zal er winnen? Jij bepaalt het!



En alsof dat nog niet genoeg is, krijg je ook een Ghost-Spider minifiguur met haar grote, gouden webelement. Help haar om Spidey en Green Goblin te verslaan en de stad te redden. Bovendien krijg je Spidey's trouwe robotvriendje Trace-E, zeeaccessoires en zelfs een schattige krab om mee te spelen. De mogelijkheden zijn eindeloos!



De LEGO® 4+ Spidey vs. Green Goblin set is speciaal ontworpen voor jonge bouwers. Elk zakje in de doos bevat de onderdelen voor een snel te bouwen model en personage, zodat je meteen aan de slag kunt. De set bevat ook een startsteen en kleurrijke instructies in de vorm van een stripverhaal. Zo kun je stap voor stap je eigen avontuur bouwen.



Naast het bouwplezier, helpt deze set ook bij de ontwikkeling van belangrijke vaardigheden. Door te bouwen en spelen met LEGO® leren kinderen probleemoplossend denken en hun creativiteit te stimuleren. Bovendien bouwen ze ook aan hun zelfvertrouwen. Hoe gaaf is het om je eigen superheldenavontuur te bedenken en uit te voeren?



Daarnaast is deze set ook ideaal voor volwassenen die graag samen met hun kinderen bouwen. Het is een geweldige manier om quality time door te brengen en herinneringen te maken die een leven lang meegaan.



Kortom, de LEGO® 4+ Spidey vs. Green Goblin set is dé must-have speelset voor jonge superheldenfans. Met deze set kunnen ze hun favoriete scènes uit de Marvel Spider-Man films naspelen en hun eigen avonturen bedenken. Verzamel je vrienden, laat je fantasie de vrije loop en beleef eindeloos speelplezier met LEGO®!

Laatste update: 2024-01-11 22:53:44

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set76175

Aanval op de Spider schuilplaats

foto van lego set76173

Spider-Man en Ghostrider vs. Carnage

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.