Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Team Spidey webspinner hoofdkwartier 10794

Maak kennis met LEGO set 10794, het LEGO 4+ Team Spidey webspinner hoofdkwartier! Deze LEGO Marvel set is perfect voor kinderen vanaf 4 jaar oud en bevat minifiguren van Spidey, Iron Man, Morales, Ghost-Spider en Zola. Met een coole mecha, zweefspinner en vele andere elementen kunnen kinderen eindeloos spelen en hun eigen avonturen bedenken. Bestel deze set vandaag nog voor urenlang speelplezier!

Waar is LEGO Team Spidey webspinner hoofdkwartier 10794 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Spider-man sets

aantal lego stenen icoon
193
leeftijd icoon
4+
intro datum icoon
01-03-2024
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
10794
lego insiders punten icoon
357
punten

Fans van de nieuwe Disney+ tv-serie Spidey en zijn geweldige vriendjes zullen helemaal weg zijn van deze te gekke LEGO set! Met deze LEGO 4+ Team Spidey webspinner hoofdkwartier (10794) bouwset kunnen kinderen vanaf 4 jaar oud urenlang speelplezier beleven.

Deze spannende LEGO Marvel set bevat minifiguren van Spidey, Iron Man, Miles "Spin" Morales, Ghost-Spider en Zola. Maar dat is nog niet alles, want er zit ook een super coole mecha voor Zola bij! Met verstelbare poten en klauwen die zelfs een minifiguur kunnen pakken, zorgt deze mecha voor nog meer speelplezier. Daarnaast bevat de set ook een zweefspinner met propellers, een cockpit die open kan en een groot roze web-element. Hoe cool is dat?

En alsof dat nog niet genoeg is, sluit de inhoud van het hoofdgebouw ook nog eens perfect aan bij de interesses van deze superhelden. Denk aan wetenschap, muziek en schilderen. Dankzij de vele verschillende elementen kunnen kinderen hun eigen verhalen bedenken en eindeloos spelen.

Maar wat maakt deze LEGO set nou zo speciaal? 4+ bouwspeelgoed is speciaal ontworpen voor kinderen vanaf 4 jaar oud. Het is de ideale manier om plezier te delen met volwassenen. Dankzij de grote startsteen en de intuïtieve instructies, die eruitzien als een kleurrijk stripverhaal, kunnen kinderen gemakkelijk beginnen met bouwen. Zo worden hun creativiteit en fijne motorische vaardigheden gestimuleerd.

Met deze LEGO set kunnen kinderen niet alleen hun favoriete scènes uit de Disney+ tv-serie naspelen, maar ook hun eigen avonturen bedenken. Ze kunnen de personages laten vliegen, vechten en allerlei spannende situaties laten meemaken. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Ben jij een grote fan van Spidey en zijn geweldige vriendjes? Dan mag deze LEGO set zeker niet ontbreken in jouw verzameling. Of je nu een jongen of meisje bent, deze set is geschikt voor iedereen die dol is op actie en avontuur. Ga samen met Spidey en zijn vrienden de strijd aan tegen het kwaad en red de wereld!

Deze LEGO set is niet alleen leuk om zelf mee te spelen, maar ook om cadeau te geven. Verras je beste vriendje of vriendinnetje met deze te gekke bouwset en beleef samen de leukste avonturen. Of misschien wil je zelf wel graag deze set aan je verzameling toevoegen. Wat je reden ook is, met deze LEGO set haal je gegarandeerd urenlang speelplezier in huis.

Dus waar wacht je nog op? Bestel vandaag nog de LEGO 4+ Team Spidey webspinner hoofdkwartier (10794) bouwset en ontdek de spannende wereld van Spidey en zijn geweldige vriendjes. Bouw je eigen hoofdkwartier, ga op avontuur en red de wereld. Met LEGO is alles mogelijk!

Let op: deze set is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar oud. Zorg ervoor dat jongere kinderen altijd onder toezicht spelen.

Laatste update: 2024-01-11 22:25:39

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set76169

Thor mechapantser

foto van lego set76210

Hulkbuster

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.