Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Spider-Man versus Venom en Iron Venom 40454

De LEGO set 40454 is een spannende speelset vol actie voor fans van Marvel films.
Met 4 LEGO Marvel minifiguren, waaronder Spider-Man, Venom, Pork Grind en Iron Venom, kunnen spelers hun eigen avonturen creëren.
De set bevat een bouwbare buggy van Venom en accessoires zoals Power Blasts.
Perfect voor jonge superhelden vanaf 6 jaar.
Ontdek nu de opwinding van de Marvel-wereld met deze uitzonderlijke LEGO set 40454!

Waar is LEGO Spider-Man versus Venom en Iron Venom 40454 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 14.9919-09-2024

Bekijk meer Spider-man sets

aantal lego stenen icoon
63
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
01-04-2021
exit datum icoon
31-12-2022
lego miniFigs icoon
4
lego set nummer icoon
40454
lego insiders punten icoon
112
punten

Avontuur en spanning wachten op je met LEGO set 40454 – de ultieme speelset voor fans van Marvel films! Jongeren en volwassenen zullen dol zijn op deze set boordevol actie, met superhelden en schurken die strijden om de controle van de stad. Of je nu een fan bent van Spider-Man, Venom, Pork Grind of Iron Venom, deze set heeft voor elk wat wils.

Met 4 LEGO Marvel minifiguren is deze set een feest voor de zintuigen. Spider-Man, de heldhaftige verdediger van de stad, is klaar voor actie met zijn Power Blasts en web-slingering vaardigheden. Maar hij is niet alleen - de slechteriken zijn in de stad en terroriseren alles wat op hun pad komt. Venom, Pork Grind en Iron Venom zijn op de vlucht in de buggy van Venom en veroorzaken chaos en vernietiging waar ze ook gaan.

Geef ze een lesje met deze bouwbare buggy met 4 wielen. Met zijn gestroomlijnde ontwerp en krachtige motor, is de buggy van Venom ideaal voor het navigeren door de straten van de stad. Maar wees gewaarschuwd, want Spider-Man en Iron Venom zijn gewapend met Power Blasts en zijn vastberaden om de balans in de stad te herstellen.

Accessoires zijn inbegrepen om de set compleet te maken. Spider-Man en Iron Venom hebben hun eigen Power Blasts om te gebruiken tegen de slechteriken, terwijl Pork Grind zelfs 2 hotdogs heeft voor extra kracht. Deze set is perfect voor jonge superhelden vanaf 6 jaar en biedt urenlang speelplezier.

Met de LEGO set 40454, kun je je eigen Marvel avonturen creëren en je favoriete superhelden en schurken op een geheel nieuwe manier beleven. Dus waar wacht je nog op? Kies je kant en verdedig de stad tegen de slechteriken in deze uitzonderlijke speelset boordevol actie.

Of je nu een jonge superheld bent die net het universum van Marvel films begint te ontdekken of een volwassene die nostalgisch terugdenkt aan de tijd waarin je met LEGO speelde, deze set is de perfecte aanwinst voor je LEGO collectie. Shop nu en ontdek de opwinding van de Marvel-wereld met de LEGO set 40454!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:08

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 14.99 (13-07-2022) € 14.99 (13-07-2022) € 14.99

Ook aanbevolen:

foto van lego set76173

Spider-Man en Ghostrider vs. Carnage

foto van lego set76225

Miles Morales figuur

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.