Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Spider-Man en Sandman duel 76172

Maak kennis met LEGO set 76172: Spider-Man en Sandman duel.
Deze hoogwaardige speelset is geschikt voor jonge superhelden vanaf 4 jaar.
Met een startsteen-chassis en eenvoudige bouwinstructies kunnen kinderen gemakkelijk aan de slag.
Download de LEGO Bouwinstructies app voor extra plezier.
Deze set is perfect voor het hele gezin en bevat minifiguren van Spider-Man en Sandman, een spider-buggy en een zandkatapult.
Ontdek de wereld van LEGO superhelden en beleef spannende avonturen!

Waar is LEGO Spider-Man en Sandman duel 76172 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 9.9519-09-2024

Bekijk meer Spider-man sets

aantal lego stenen icoon
45
leeftijd icoon
4+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2021
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
76172
lego insiders punten icoon
75
punten

Ben jij een jonge superheld op zoek naar een nieuwe avontuurlijke uitdaging? Of wil je een jonge superheld verrassen met een fantastisch cadeau? Ontdek dan LEGO® Marvel Spider-Man: Spider-Man en Sandman duel (76172) - een hoogwaardige speelset voor superhelden in de dop! Deze set is ontworpen voor kinderen van 4 jaar en ouder en stimuleert hen om samen met anderen spelenderwijs te leren.

Met deze LEGO 4+ set ervaar je fantasierijk plezier waar geen einde aan komt. Een speciaal startsteen-chassis helpt kinderen snel aan de slag te gaan en het plezier van zelfstandig bouwen te ontdekken. De eenvoudige bouwinstructies versterken de creatieve bouwvaardigheden. Download de LEGO Bouwinstructies app met digitale Instructions PLUS, waarmee kinderen kunnen inzoomen op hun speelset en deze kunnen draaien en visualiseren tijdens het bouwen.

Is deze LEGO set niet alleen geweldig voor kinderen, maar ook voor het hele gezin! Een LEGO 4+ set is een verrassing voor zowel kleuters als hun ouders, die de dierbare mijlpalen in de ontwikkeling van hun jonge bouwer meemaken. Daarnaast is deze set perfect om samen te spelen en scènes uit de films na te spelen en hun eigen superheldenavonturen te beleven.

In deze LEGO set vind je niet alleen minifiguren van Spider-Man en Sandman, maar ook een stevige spider-buggy en een zandkatapult waarmee kinderen kunnen schieten. Daarnaast zijn er leuke accessoires uit de superheldenfilms toegevoegd. Kinderen (en hun bouwmaatje) helpen Spider-Man voorkomen dat de superschurk Sandman een zandtornado oproept en beleven samen een spannend avontuur.

De LEGO 4+ set is speciaal ontworpen met een startsteen en eenvoudige bouwstappen, zodat kinderen vanaf 4 jaar zelfstandig kunnen leren bouwen en daarbij creatief zelfvertrouwen kunnen ontwikkelen. Dit superheldenbouwspeelgoed voor de hele familie is ca. 4 cm hoog, 9 cm breed en 6 cm diep met onderdelen die de ideale afmetingen hebben voor kleine handjes. Er zit een eenvoudige bouwhandleiding bij en de onderdelen zitten bij elkaar in afzonderlijke zakjes, met in elk zakje een onderdeel en personage om te bouwen. Zo genieten kinderen stap voor stap van het bouwproces.

Nog meer bouwplezier? Download dan de gratis LEGO Bouwinstructies app met digitale Instructions PLUS, waarmee kinderen tijdens het bouwen kunnen inzoomen op hun speelset en deze kunnen draaien en visualiseren. Bovendien laten LEGO 4+ sets kinderen kennismaken met de wereld van hun favoriete films, tv-personages en alledaagse helden die ze graag met hun ouders en vriendjes zullen delen.

LEGO onderdelen voldoen aan strenge industrienormen, zodat alle 4+ sets gemakkelijk door kleine vingertjes kunnen worden vastgepakt, op elkaar gezet en van elkaar gehaald – en dat is al zo sinds 1958. LEGO stenen en onderdelen worden gegooid, verhit, geplet, gedraaid en geanalyseerd om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan strikte kindveiligheidsnormen.

Kom nu in actie en beleef met LEGO® Marvel Spider-Man: Spider-Man en Sandman duel (76172) het avontuur van jouw dromen!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:43

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 9.95 (25-05-2023) € 9.95 (25-05-2023) € 9.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set76185

Spider-Man bij de Sanctum uitvalsbasis

foto van lego set854290

Spider-Man sleutelhanger

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.