Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Miles Morales figuur 76225

Bouw je eigen verstelbare Miles Morales figuur van LEGO® met deze set (76225).
Beweeg en laat hem vechten tegen schurken met webelementen.
De 238-delige figuur is gebaseerd op het Marvel Spider-Man Universum en kan keer op keer aangepast worden.
Gebruik de gratis LEGO Bouwinstructies app voor een interactieve bouwervaring.
Geschikt voor superhelden fans vanaf 8 jaar.
Veilig en van hoge kwaliteit.
Bestel nu en start je avonturen in het Marvel Spider-Man Universum!

Waar is LEGO Miles Morales figuur 76225 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 23.9519-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 29.9919-09-2024

Bekijk meer Spider-man sets

aantal lego stenen icoon
238
leeftijd icoon
8+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2023
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
76225
lego insiders punten icoon
135
punten

Ben jij een fan van Spider-Man? Dan hebben we iets heel speciaals voor jou: je eigen Miles Morales figuur! Deze bouwbare LEGO® Marvel figuur (76225) is ca. 23 cm hoog en je kunt er allerlei leuke avonturen mee beleven. Net zoals in de films kan je Miles bewegen en laten vechten tegen schurken met zijn webelementen.

Deze realistische versie van Miles Morales is gebaseerd op het Marvel Spider-Man Universum en volledig verstelbaar. Je kunt de 238-delige figuur helemaal naar wens in elkaar zetten en daarna keer op keer aanpassen. Als hij even niet aan het vechten is, kan je hem op een mooi plekje neerzetten en bewonderen. Bovendien kan je het bouwproces nog leuker maken met de gratis LEGO Bouwinstructies app, waardoor je het model kunt bekijken, draaien en inzoomen.

De Miles Morales figuur is een geweldig cadeau voor superhelden fans vanaf 8 jaar. Bouw hem voor je eigen verjaardag, tijdens de feestdagen of zomaar voor de lol. Het is precies groot genoeg om overal mee naartoe te nemen en nieuwe avonturen te beleven. Of je nu thuis bent, op school of onderweg.

Met de LEGO® Bouwinstructies app wordt de bouwervaring nog leuker en interactiever. Je kunt je model bekijken vanuit alle hoeken en inzoomen op de details. En als je fan bent van andere Marvel superhelden, zijn er nog meer LEGO® Marvel figuren uit dezelfde reeks om te verzamelen, waaronder Spider-Man (76226) en Venom (76230).

Kwaliteit en veiligheid staan bij LEGO® centraal. Alle onderdelen voldoen aan strenge kwaliteitsnormen en zijn consistent, compatibel en gemakkelijk in elkaar te zetten en uit elkaar te halen. Bovendien worden LEGO® onderdelen getest op veiligheid: ze worden gegooid, verhit, geplet, gedraaid en geanalyseerd om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan strikte wereldwijde veiligheidsnormen.

Ga jij de uitdaging aan en bouw je je eigen Miles Morales figuur? Bestel hem dan nu en start je spannende avonturen in het Marvel Spider-Man Universum!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:43

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 20.95 (11-09-2023) € 29.99 (18-05-2023) € 25.76

Ook aanbevolen:

foto van lego set76174

Spider-Man's monstertruck vs. Mysterio

foto van lego set76261

Spider-Man eindstrijd

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.