Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Spider-Man figuur 76226

De LEGO set 76226 bevat een bouwbare Spider-Man figuur gebaseerd op het Marvel Universum.
Kinderen vanaf 8 jaar kunnen de figuur in verschillende standen zetten en laten bewegen.
Met webaccessoires kunnen ze avonturen bedenken.
Daarnaast kan de figuur neergezet worden als blikvanger.
De set is ca.
24 cm hoog en ideaal als cadeau.
Er zijn ook andere LEGO Marvel figuren te verzamelen.
De onderdelen voldoen aan strenge kwaliteitsnormen en zijn veilig.
Bestel vandaag nog voor urenlang speelplezier.

Waar is LEGO Spider-Man figuur 76226 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 23.9519-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 29.9919-09-2024

Bekijk meer Spider-man sets

aantal lego stenen icoon
258
leeftijd icoon
8+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2023
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
76226
lego insiders punten icoon
225
punten

Laten we eerlijk zijn, wie droomt er niet van om zijn eigen Spider-Man te hebben? Met de LEGO® Marvel Spider-Man figuur (76226) wordt dit droombeeld werkelijkheid. Kinderen vanaf 8 jaar kunnen hun eigen webslingeraar bouwen en beleven daarmee urenlang speelplezier.

Deze bouwbare figuur is gebaseerd op Spider-Man uit het Marvel Universum en is volledig verstelbaar. Zo kunnen kinderen de figuur in allerlei standen zetten en laten bewegen, net als in de films. Met de inbegrepen webaccessoires kunnen ze hun eigen avonturen bedenken en Spider-Man uitdagende missies laten uitvoeren.

Maar dat is nog niet alles. Als de held even genoeg heeft gehad van het slingeren door de straten van New York, kan hij worden neergezet op een mooi plekje in huis. Op die manier wordt hij een echte blikvanger en een waardevolle toevoeging aan de verzameling van elke Marvel-fan.

De LEGO Bouwinstructies app maakt het bouwproces nog leuker en interactiever. Kinderen kunnen het model tijdens het bouwen bekijken, draaien en erop inzoomen. Hierdoor wordt het bouwen van hun eigen Spider-Man een boeiende en meeslepende ervaring.

De bouwbare Spider-Man figuur is ca. 24 cm hoog en kan overal mee naartoe worden genomen. Zo kunnen kinderen altijd en overal spannende avonturen beleven met hun favoriete superheld. Het is het ideale cadeau voor jonge superhelden vanaf 8 jaar, voor hun verjaardag, de feestdagen of een andere gelegenheid.

Bovendien zijn er nog meer LEGO® Marvel figuren uit dezelfde reeks om te verzamelen, waaronder Miles Morales (76225) en Venom (76230). Zo kunnen kinderen hun eigen superheldenteam samenstellen en hun fantasie de vrije loop laten.

Zoals alle LEGO® sets voldoen ook de onderdelen van de LEGO® Marvel Spider-Man figuur (76226) aan strenge kwaliteitsnormen. Hierdoor zijn ze consistent, compatibel en eenvoudig in elkaar te zetten en uit elkaar te halen. Bovendien worden LEGO® onderdelen gegooid, verhit, geplet, gedraaid en geanalyseerd om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan strikte wereldwijde veiligheidsnormen. Veiligheid staat bij LEGO® altijd voorop.

Kortom, de LEGO® Marvel Spider-Man figuur (76226) is een must-have voor elke fan van Spider-Man en Marvel. Met deze bouwbare figuur kunnen kinderen hun eigen superheldenverhalen tot leven laten komen en hun fantasie de vrije loop laten. Bestel vandaag nog en beleef urenlang speelplezier met jouw eigen Spidey!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:43

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 20.95 (11-09-2023) € 29.99 (18-05-2023) € 24.71

Ook aanbevolen:

foto van lego set40454

Spider-Man versus Venom en Iron Venom

foto van lego set10781

Miles Morales: Spider-Mans tech driewieler

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.