Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Spider-Man eindstrijd 76261

Maak je klaar voor de ultieme Marvel-ervaring met LEGO Marvel Spider-Man eindstrijd set. Stap in de schoenen van Spider-Man met drie versies van het personage en andere bekende personages. De bouwset bevat een afneembaar dak, minifiguren, webelement en toegang tot een portaal. Daarnaast biedt de LEGO Builder app een interactieve digitale ervaring. Deze set is het perfecte cadeau voor Marvel-fans van 10 jaar en ouder.

Waar is LEGO Spider-Man eindstrijd 76261 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Spider-man sets

aantal lego stenen icoon
900
leeftijd icoon
10+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2024
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
76261
lego insiders punten icoon
787
punten

Maak je klaar voor de ultieme Marvel-ervaring met LEGO® Marvel Spider-Man eindstrijd (76261)! Deze geweldige bouwset neemt je mee naar de spectaculaire finale van de Marvel Studios film Spider-Man: No Way Home, en zit boordevol bekende personages en webschietende actie die je gegarandeerd zal laten watertanden.

Stap in de schoenen van Spider-Man en laat je fantasie de vrije loop in dit epische avontuur. Met deze speelset krijg je niet één, niet twee, maar drie versies van Spider-Man: de vriendelijke buurtheld Spider-Man (Tobey Maguire), de geweldige Spider-Man (Andrew Garfield) en Spider-Man (Tom Holland). En alsof dat nog niet genoeg is, krijg je er ook nog eens minifiguren van Electro, Doctor Strange, Green Goblin, Ned, MJ en Doc Ock bij. Samen vormen zij de perfecte cast voor een onvergetelijk avontuur!

Deze bouwbare speelset heeft alles wat je nodig hebt voor eindeloos speelplezier. Met drie minifiguursteunen kun je de actie letterlijk naar nieuwe hoogten brengen, terwijl het afneembare dak je een kijkje geeft in het verraderlijke web van Sandman. En met de toegang tot een portaal aan de achterkant van de set, kunnen onze helden zelfs naar andere dimensies reizen! Om het plaatje compleet te maken, is er ook een zacht webelement waarmee je de slechteriken kunt omhullen. Wie heeft er nu geen zin om dat uit te proberen?

Maar er is nog meer goed nieuws! Deze speelset biedt niet alleen eindeloos speelplezier, maar ook een interactieve digitale ervaring. Met de LEGO Builder app kun je inzoomen, de sets in 3D draaien en zelfs je voortgang bijhouden. Zo wordt bouwen niet alleen leuk, maar ook nog eens educatief!

Of je nu een jonge superheld in wording bent of een doorgewinterde Marvel-fan, deze speelset is het perfecte cadeau voor elke gelegenheid. Verras een Marvel filmfan van 10 jaar of ouder met dit geweldige bouwspeelgoed en ze zullen je eeuwig dankbaar zijn. Of het nu voor een verjaardag, de feestdagen, of gewoon zomaar is, deze set zal zeker een glimlach op hun gezicht toveren.

Met een hoogte van ongeveer 18 cm, een breedte van 20 cm en een diepte van 22 cm, is dit 360 gradenmodel een opvallende blikvanger vanuit elke hoek. En met de intuïtieve bouwinstructies kunnen kinderen deze set gemakkelijk in elkaar zetten en vervolgens trots aan iedereen laten zien.

Maar we hebben nog meer goed nieuws! Dit is slechts het topje van de ijsberg als het gaat om LEGO® Marvel bouwspeelgoed. Het uitgebreide assortiment biedt eindeloze mogelijkheden om te bouwen, te spelen en te pronken met je favoriete superhelden. Dus waar wacht je nog op? Haal vandaag nog je eigen LEGO® Marvel Spider-Man eindstrijd (76261) in huis en beleef het avontuur van je leven!

Bij LEGO® staat kwaliteit altijd voorop. Onze stenen en onderdelen worden uitvoerig getest om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan strenge kwaliteitsnormen. We willen er zeker van zijn dat je plezier hebt zonder je zorgen te hoeven maken over je veiligheid. Daarom worden al onze producten gegooid, verhit, geplet, gedraaid en geanalyseerd om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan strikte wereldwijde veiligheidsnormen.

Dus waar wacht je nog op? Kies voor LEGO® Marvel Spider-Man eindstrijd (76261) en dompel jezelf onder in de opwindende wereld van Spider-Man. Laat je fantasie de vrije loop en beleef het avontuur van je leven. Grijp deze kans om een superheld te worden en laat je inspireren door de ongelooflijke kracht van LEGO® bouwspeelgoed!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:28

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set76198

Spider-Man & Doctor Octopus mechagevecht

foto van lego set10789

Spider-Man’s auto en Doc Ock

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.