Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO AT-ST™ 30495

Maak je eigen LEGO Thunderbird met set 30495 uit Fantastic Beasts and Where to Find Them.
Met 60 stukjes en een uitgebreide handleiding is deze set zowel leuk voor jonge als volwassen fans.
Laat de Thunderbird vliegen en beleef magische avonturen in de tovenaarswereld.
Een perfect cadeau voor Harry Potter-fans! Bekijk ons assortiment voor meer Harry Potter LEGO sets.
Begin vandaag nog met bouwen en ontdek de magie!

Waar is LEGO AT-ST™ 30495 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 3.9919-09-2024

Bekijk meer Star Wars™ sets

aantal lego stenen icoon
79
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
01-01-2022
exit datum icoon
31-12-2022
lego miniFigs icoon
0
lego set nummer icoon
30495
lego insiders punten icoon
30
punten

Ga deze zomer op avontuur met LEGO set 30495: de beruchte Thunderbird uit Fantastic Beasts and Where to Find Them! Ontworpen voor jongeren en volwassenen, biedt deze set urenlang bouw- en speelplezier.

Duik in de magische wereld van Fantastic Beasts and Where to Find Them en bouw je eigen replica van de Thunderbird. Deze gevleugelde schepsel - bekend om zijn ongelooflijke snelheid en kracht - is een spannende uitdaging om in elkaar te zetten. Dus waar wacht je nog op?

Met 60 stukjes ben je in staat om deze majestueuze vogel in elkaar te zetten. De set bevat een uitgebreide handleiding, die stap voor stap uitlegt hoe je de Thunderbird moet bouwen. De instructies zijn eenvoudig te volgen, zodat zowel jonge als volwassen Harry Potter- en Fantastic Beasts-fans er veel plezier aan kunnen beleven om deze legendarische vogel uit te bouwen.

Eenmaal gebouwd, kun je de Thunderbird gebruiken om je eigen magische avonturen te beleven. Laat de vogel rondvliegen en ontdek de geheimen van de tovenaarswereld. Of ontwerp je eigen scenario's en beleef het fantastische avontuur van Newt Scamander in je eigen verhaal. Je kunt de Thunderbird ook combineren met andere Hogwarts™-gerelateerde sets om je eigen magische wereld te creëren.

De LEGO set 30495 is ook een geweldig cadeau voor elke Harry Potter-fan. Of je nu op zoek bent naar een verjaardagscadeau, een geschenk voor een speciale gelegenheid of gewoon een manier om iemand te laten weten dat je ze waardeert, deze LEGO set is een magisch geschenk.

Bovendien zijn LEGO sets geweldige manieren om creativiteit en verbeeldingskracht te stimuleren. Door het bouwen en spelen met LEGO-stenen kan je kind (of de kind in jou) de verbeeldingskracht vergroten en waardevolle probleemoplossende en bouwvaardigheden ontwikkelen.

Dus neem de uitdaging aan en creëer je eigen LEGO Thunderbird vandaag nog! Wie weet wat voor spannende avonturen er op je wachten in de tovenaarswereld van Fantastic Beasts and Where to Find Them. Koop nu LEGO set 30495 en ervaar de magie zelf!

Ben je op zoek naar meer LEGO sets met een Harry Potter-thema? Bekijk dan ons uitgebreide assortiment LEGO sets en bouw je eigen Hogwarts™-wereld. Van de Zweinstein™ Express tot de iconische Grote Zaal, wij hebben alles wat je nodig hebt om je eigen magische wereld te creëren. Bekijk nu ons assortiment en begin met bouwen!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:37

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 3.99 (29-04-2023) € 3.99 (29-04-2023) € 3.99

Ook aanbevolen:

foto van lego set75293

Resistance I-TS Transport

foto van lego set75110

Luke Skywalker™

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.