Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO AAT™ 30680

Ontdek LEGO set 30680, een mini AAT replica ter ere van het 25-jarig jubileum van Star Wars: The Phantom Menace. Ideaal voor zowel jonge als volwassen fans. Bouw en speel je eigen avonturen in het Star Wars universum met dit unieke verzamelobject. Laat de Force met je zijn!

Waar is LEGO AAT™ 30680 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Star Wars™ sets

aantal lego stenen icoon
75
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
30680
lego insiders punten icoon
32
punten

Ben je een echte Star Wars fan en hou je van bouwen met LEGO® stenen? Dan is LEGO set 30680 echt iets voor jou! Deze set is speciaal uitgebracht ter ere van het 25-jarig jubileum van Star Wars: The Phantom Menace en laat je kennismaken met de geweldige wereld van LEGO® Star Wars™ sets.

In deze set vind je een mini bouwwerk van een AAT, compleet met een roterende laserkanon. Het is een kleine, maar gedetailleerde replica van het iconische voertuig uit de Star Wars films. Perfect voor zowel jonge fans die net beginnen met LEGO bouwen als volwassenen die al jarenlang genieten van de magie van Star Wars en LEGO.

Met deze set kun je je eigen avonturen bedenken en beleven in het Star Wars universum. Laat je fantasie de vrije loop terwijl je de AAT door de ruimte laat zoeven en spannende gevechten naspelen. Of zet de AAT op een mooi plekje in huis als eerbetoon aan deze legendarische filmreeks.

Het bouwen van deze AAT is niet alleen leuk, maar ook goed voor de ontwikkeling van je creativiteit en fijne motoriek. Volg de eenvoudige instructies en zie stap voor stap hoe het voertuig tot leven komt onder je handen. En met de roterende laserkanon voeg je een extra speelelement toe aan je Star Wars avonturen.

Laat je meeslepen door de magie van Star Wars en LEGO met deze speciale jubileumset. Het is een uniek verzamelobject dat zeker niet mag ontbreken in de collectie van elke Star Wars fan. Dus haal deze set snel in huis en beleef urenlang bouw- en speelplezier met LEGO set 30680!

May the Force be with you!

Laatste update: 2024-08-02 12:09:49

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.