Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Star Wars™ De Sith™ 31200

Met de LEGO Art Star Wars De Sith (31200) set creëer je een prachtig kunstwerk van Darth Maul, Kylo Ren en Darth Vader.
Deze set is onderdeel van een reeks inspirerende bouwsets voor volwassenen.
Met 3395 onderdelen en 3 bouwmogelijkheden kun je een ultiem kunstwerk maken.
Luister naar de meegeleverde soundtrack tijdens het bouwen en maak je creatie helemaal af met een handtekeningplaatje.
Deze 3-in-1 set biedt een boeiende bouwervaring en is een geweldig cadeau voor Star Wars fans.

Waar is LEGO Star Wars™ De Sith™ 31200 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 10919-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 119.9919-09-2024

Bekijk meer Star Wars™ sets

aantal lego stenen icoon
3406
leeftijd icoon
18+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2021
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
31200
lego insiders punten icoon
780
punten

Ben jij een enorme Star Wars™ fan? Dan hebben wij dé set voor jou! Met deze LEGO® Art Star Wars™ De Sith™ (31200) set creëer je een prachtig kunstwerk van de beroemde Sith Lords Darth Maul™, Kylo Ren™ en Darth Vader™. Maak een statement in jouw huis of op kantoor met dit opvallende portret dat je helemaal zelf kunt bouwen en aan de muur kunt hangen.

Dit creatieve bouwproject is niet alleen ontspannend, maar ook erg praktisch. Je hoeft geen schilder te zijn of veel LEGO modellen te hebben om plezier te beleven aan het bouwen van deze portretset. En als je het portret af hebt, kun je het met trots aan de muur hangen. Deze LEGO set is onderdeel van een reeks inspirerende bouwsets voor volwassenen die geïnteresseerd zijn in popcultuur, kunst, design en architectuur.

De LEGO® Art Star Wars™ De Sith™ set bevat 3395 onderdelen en heeft 3 bouwmogelijkheden. Maar als je nog meer wilt, kun je 3 sets kopen en ze combineren tot een ultiem Darth Vader kunstwerk. Luister tijdens het bouwen naar de meegeleverde soundtrack en geniet van alle details en audioverhalen over de set. Maak je creatie helemaal af met een Star Wars handtekeningplaatje en hang hem daarna aan de muur of zet hem op een plank.

Deze 3-in-1 LEGO® Art set is ca. 40 x 40 cm en biedt volwassenen een boeiende bouwervaring met LEGO® onderdelen en een interessante soundtrack. Ontsnap even aan de dagelijkse beslommeringen, laat je creativiteit de vrije loop en maak een prachtige blikvanger. Het is ook nog eens een geweldig cadeau voor jezelf of voor een andere creatieve bouwer die gek is van Star Wars™.

Dankzij de fraai uitgevoerde instructies word je helemaal meegenomen in het bouwproces en ontdek je allerlei interessante feitjes over Darth Vader™ voordat je aan de slag gaat met bouwen. Geniet tijdens het in elkaar zetten van de soundtrack die speciaal voor deze LEGO® set is gemaakt. De LEGO® Art modellen van beroemde Sith Lords zijn echte blikvangers aan de muur of op een plank en bieden je een boeiende bouwervaring waarmee je jouw passie voor creatieve kunst kunt uiten.

LEGO® stenen voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen, zodat ze consistent en compatibel zijn en ze steeds opnieuw kunnen worden gebruikt – en dat is al zo sinds 1958. LEGO® onderdelen worden getest om er zeker van te zijn dat elke LEGO Art bouwset voldoet aan strenge veiligheidsnormen. Hierdoor is dit Star Wars™ De Sith™ kunstwerk voor aan de muur niet alleen prachtig om te zien, maar ook zeer stevig.

Kortom, ben je op zoek naar een ontspannend en boeiend bouwproject dat jouw creativiteit stimuleert en tegelijkertijd een geweldige blikvanger oplevert? Dan is de LEGO® Art Star Wars™ De Sith™ (31200) set de perfecte keuze voor jou!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:37

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 109.00 (24-05-2023) € 109.00 (24-05-2023) € 109.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set75249

Resistance Y-Wing Starfighter™

foto van lego set75099

Rey's Speeder™

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.