Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Keuken van de familie Lars boerderij 40531

De LEGO-set 40531 is de perfecte aanvulling op elke LEGO-boerderij en laat je je eigen keuken bouwen.
Met alle nodige elementen, zoals een oven, koelkast en aanrecht, kunnen kinderen creatief spelen en fantasierijke gerechten bedenken.
Deze set is geschikt voor zowel jongeren als volwassenen en wordt geleverd met gedetailleerde instructies.
Bestel vandaag nog en laat je culinaire creativiteit de vrije loop!

Waar is LEGO Keuken van de familie Lars boerderij 40531 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Star Wars™ sets

aantal lego stenen icoon
195
leeftijd icoon
18+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2022
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
40531
lego insiders punten icoon
150
punten

De keuken van de familie Lars boerderij is de ultieme plek om te koken, bakken en te genieten van de lekkerste gerechten. Vanaf nu kun jij je eigen LEGO-keuken bouwen en net als de familie Lars de heerlijkste diners bereiden! De LEGO-set 40531 bevat alle noodzakelijke elementen voor een realistische keuken, waardoor het de perfecte aanvulling is voor elke LEGO-boerderij.

Met deze set kun je een klassieke keuken bouwen met alle mogelijke apparatuur. De set bevat een oven, een koelkast, een aanrecht en verschillende keukenhulpen. Het is de ideale plek om groenten te snijden op het aanrecht, gerechten te bakken in de oven en gekoelde drankjes uit de koelkast te halen. De keuken is perfect om te spelen en stimuleert kinderen om creatief te zijn door te koken en fantasierijke recepten te bedenken.

De keuken van de familie Lars boerderij is niet alleen een leuke speelset, maar het is ook een geschenk dat zowel jongeren als volwassenen zullen waarderen. Het is perfect voor LEGO-verzamelaars die hun verzameling willen uitbreiden, of voor ouders die hun kind willen laten kennismaken met het LEGO-spel. De levendige kleuren van de set passen perfect bij de LEGO-boerderij-thema en creëren een realistische en gezellige sfeer in je speelruimte.

De set wordt geleverd met gedetailleerde instructies waarmee je stap voor stap de keuken kunt opbouwen en installeren. Het is eenvoudig en leuk om te bouwen, waardoor je moeiteloos kunt transformeren in een keukenprins of -prinses. Laat je fantasie de vrije loop en creëer elk mogelijk gerecht in deze prachtige keuken.

De LEGO-set 40531 Keuken van de familie Lars boerderij is een must-have voor iedereen die van koken, LEGO en fantasierijke spellen houdt. Het biedt een geweldige speelervaring en zorgt ervoor dat je je nooit verveelt. De set is ook een perfect cadeau voor elke gelegenheid en zal zeker een glimlach op het gezicht van de ontvanger toveren.

Kortom, de LEGO-set 40531 Keuken van de familie Lars boerderij is een leuke en fantasierijke manier om te spelen en te creëren, waardoor het de perfecte aanvulling is voor je LEGO-verzameling. Bouw het vandaag nog en laat je culinaire creativiteit de vrije loop! Bestel jouw set vandaag nog!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:10

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set75209

Han Solo's Landspeeder™

foto van lego set75263

Resistance Y-wing™ Microfighter

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.