Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Slag om Endor™ helden 40623

De LEGO set 40623 is een eerbetoon aan Return of the Jedi en bevat vijf iconische personages uit de Slag om Endor.
Elke personage is een bouwbare LEGO BrickHeadz figuur en wordt geleverd met kenmerkende accessoires.
Deze set met 549 onderdelen is ideaal voor zowel jongeren als volwassenen en is een perfect cadeau voor Star Wars fans van 10 jaar en ouder.
Bouw je eigen Slag om Endor helden set en geniet van de epische strijd tussen goed en kwaad!

Waar is LEGO Slag om Endor™ helden 40623 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Star Wars™ sets

aantal lego stenen icoon
549
leeftijd icoon
10+
intro datum icoon
07-04-2023
exit datum icoon
31-12-2023
lego miniFigs icoon
0
lego set nummer icoon
40623
lego insiders punten icoon
300
punten

Stap binnen in de adembenemende wereld van Star Wars met de Slag om Endor™ helden set (40623)! Deze set is een eerbetoon aan de iconiciteit van Return of the Jedi en biedt urenlang bouwplezier voor zowel jongeren als volwassenen. Het is het perfecte cadeau voor fans van 10 jaar en ouder die meegesleurd willen worden in deze epische strijd tussen goed en kwaad.

De set bestaat uit vijf iconische personages uit de Slag om Endor: Luke Skywalker, R2-D2, Lando Calrissian, Wicket en prinses Leia, elk in hun authentieke outfits. Elk personage is een bouwbare LEGO® BrickHeadz™ figuur, wat deze set extra speciaal maakt. Deze personages staan elk op hun eigen bouwplaat en zijn ontworpen om neer te zetten als een krachtige blikvanger.

De bouwset van deze Slag om Endor helden bestaat uit maar liefst 549 onderdelen. Elk personage wordt geleverd met zijn eigen kenmerkende accessoires, zoals Luke's lichtzwaard, Wickets speer en Leia's snack. Elk personage kan op een eigen bouwplaat worden geplaatst, wat het gemakkelijk maakt om ze te ordenen of toe te voegen aan een bestaande Star Wars verzameling.

De Slag om Endor™ helden set viert het 40e jubileum van Star Wars: Return of the Jedi en is een prachtig cadeau voor iedere Star Wars™ fan van 10 jaar en ouder. De R2-D2 LEGO® droid figuur is ca. 5 cm hoog, wat deze set extra leuk maakt om te verzamelen en cadeau te geven.

Bouw je eigen Slag om Endor™ helden set en voeg ze toe aan je collectie! Of je nu je Star Wars™ verzameling wilt uitbreiden of gewoon op zoek bent naar een nieuw bouwproject, deze set is ideaal voor iedereen die van LEGO® bouwen en Star Wars houdt.

Dus waar wacht je nog op? Ga aan de slag met deze geweldige bouwset en beleef de epische strijd tussen goed en kwaad van Star Wars: Return of the Jedi!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:44

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set75335

BD-1™

foto van lego set75213

LEGO® Star Wars™ adventkalender

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.