Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Finn 41485

Maak kennis met LEGO set 41485, een geweldige toevoeging aan jouw Star Wars collectie.
Bouw je eigen BrickHeadz-figuur van Finn, compleet met zijn herkenbare Stormtrooper harnas, gereedschapsriem en een afneembaar blasterpistool.
Geschikt voor kinderen vanaf 10 jaar en een perfect cadeau voor alle Star Wars fans.
Bestel deze set vandaag nog en laat jouw Star Wars verzameling groeien! Bezoek regelmatig onze website voor meer LEGO sets en tips.
May the Force be with you!

Waar is LEGO Finn 41485 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 9.9919-09-2024

Bekijk meer Star Wars™ sets

aantal lego stenen icoon
91
leeftijd icoon
10+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-01-2018
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
41485
lego insiders punten icoon
52
punten

De LEGO set 41485 is de perfecte toevoeging aan jouw collectie en zal ongetwijfeld een favoriet worden onder Star Wars fans van alle leeftijden. Deze BrickHeadz bouwfiguur van Finn, de iconische held uit The Force Awakens, bevat alle bekende details zoals zijn First Order Stormtrooper harnas en gereedschapsriem. En het beste van alles, je kunt het zelf bouwen!

Met behulp van LEGO stenen en een eenvoudig te volgen instructieboekje, kun je deze iconische figuur tot leven laten komen in je eigen huis of op kantoor. En als je eenmaal klaar bent met bouwen, kun je hem gemakkelijk neerzetten op de bijgeleverde bouwbare bodemplaat met het herkenbare BrickHeadz-logo.

De set bevat ook een afneembaar blasterpistool waarmee je Finn kunt uitrusten voor zijn volgende strijd tegen de First Order. Het is niet alleen een bouwervaring, maar ook een geweldige manier om je favoriete personages uit het Star Wars universum thuis te laten zien.

De LEGO set 41485 is ook een geweldig cadeau voor vrienden en familie die van Star Wars houden. Het is geschikt voor kinderen vanaf 10 jaar, maar volwassenen zullen er net zo van genieten! En als je eenmaal deze BrickHeadz bouwfiguur van Finn hebt toegevoegd aan je verzameling, kun je ook andere personages uit het Star Wars-universum verzamelen en zelfs jouw eigen unieke personages creëren door de onderdelen van verschillende figuren te combineren.

Dus waar wacht je nog op? Bestel deze leuke en uitdagende LEGO set vandaag nog en laat jouw Star Wars verzameling groeien! En vergeet niet om onze website regelmatig te bezoeken voor meer LEGO sets en tips voor het bouwen en verzamelen van LEGO. May the Force be with you!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:38

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set75058

MTT™

foto van lego set75222

Verraad in Cloud City™

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.