Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Captain Phasma™ 41486

Maak Captain Phasma™ uit Star Wars tot leven met LEGO set 41486! Deze BrickHeadz bouwfiguur bevat gedetailleerde onderdelen, een afneembaar blasterpistool en een bouwbare bodemplaat.
Geschikt voor fans van Star Wars en LEGO vanaf 10 jaar.
Verzamel alle personages voor eindeloos bouwplezier!

Waar is LEGO Captain Phasma™ 41486 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Star Wars™ sets

aantal lego stenen icoon
127
leeftijd icoon
10+
intro datum icoon
01-11-2017
exit datum icoon
31-01-2018
lego miniFigs icoon
0
lego set nummer icoon
41486
lego insiders punten icoon
75
punten

Doe de Star Wars verbeelding tot leven komen met de LEGO set 41486 Captain Phasma™ BrickHeadz bouwfiguur! Met deze set heb je de mogelijkheid om het stoere personage Captain Phasma™, bekend van de kaskraker Star Wars: The Force Awakens, te bouwen met kleurrijke LEGO stenen.

Deze set is niet zomaar een bouwpakket - met de gedetailleerde onderdelen van alle bekende details, inclusief een Stormtrooper harnas, een helm en een bouwbare cape, kun jij deze set helemaal tot leven brengen. Captain Phasma™ wordt geleverd met een afneembaar blasterpistool en staat op een bouwbare bodemplaat met BrickHeadz-logo, waardoor je haar gemakkelijk kunt neerzetten op een bureau, plank of vensterbank thuis of op kantoor.

Zelfs als je niet zo'n fan bent van Star Wars, is deze set een geweldige kans om te genieten van het plezier van LEGO™. Het bouwen van deze set is een ware uitdaging en vereist veel concentratie. Deze set is geschikt voor jongeren vanaf 10 jaar en volwassenen, en zal ongetwijfeld indruk maken op iedereen die van Star Wars en LEGO houdt.

Verzamel alle personages uit de blockbuster Star Wars films en TV-series. Voeg meer BrickHeadz-personages toe aan je collectie. Combineer de onderdelen van verschillende LEGO BrickHeadz bouwfiguren en creëer jouw eigen, unieke personages. De mogelijkheden zijn eindeloos met LEGO!

Deze set is niet alleen voor thuis. Hij is ook geschikt om een creatieve boost aan ieder kantoor te geven. Zet Captain Phasma™ op je bureau of naast je computerscherm om een beetje Star Wars-fantastiek in je werkdag te brengen!

De figuur is ca. 7 cm hoog zonder bodemplaat en de bodemplaat is ca. 4 x 4 cm en is ca. 1 cm hoog. Deze set is niet alleen leuk om te bouwen, maar ook om te verzamelen en weergeven. Verzamel alle BrickHeadz-personages uit verschillende Star Wars-films en toon je toewijding aan deze sciencefictionfilm met trots.

Dus, waar wacht je nog op? Ga aan de slag met de LEGO set 41486 Captain Phasma™ en ervaar het plezier van het bouwen van een opwindende LEGO set met een fantastisch Star Wars-thema!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:45

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set75336

Transport van de Inquisitor Scythe™

foto van lego set75317

De Mandalorian™ en het Kind

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.