Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Darth Vader™ 41619

De LEGO BrickHeadz bouwfiguur van Darth Vader is een must-have voor Star Wars fans.
Met zijn gedetailleerde zwarte helm, harnas en cape, en afneembare lichtzwaard is hij een geweldige toevoeging aan elke LEGO collectie.
Plaats hem op de bouwbare bodemplaat en creëer je eigen Star Wars universum.
May the Force be with you!

Waar is LEGO Darth Vader™ 41619 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Star Wars™ sets

aantal lego stenen icoon
104
leeftijd icoon
10+
intro datum icoon
01-07-2018
exit datum icoon
31-12-2018
lego miniFigs icoon
0
lego set nummer icoon
41619
lego insiders punten icoon
75
punten

Ben jij een Star Wars fan? Dan moet je deze LEGO® BrickHeadz™ bouwfiguur van Darth Vader hebben! Met deze LEGO stenen kun je al zijn beroemde details weergeven, zoals zijn iconische zwarte helm, harnas en cape. En als klap op de vuurpijl kan hij zelfs zijn afneembare rode lichtzwaard vasthouden waarmee hij iedere rebel kan vermorzelen die in de weg staat.

Als je hem eenmaal hebt gebouwd, kun je Darth Vader op een bouwbare bodemplaat plaatsen en hem overal neerzetten waar je maar wilt. Thuis, op kantoor of in welk universum dan ook! Niet alleen is deze bouwfiguur leuk om mee te spelen, hij is ook een fantastische verzamelitem!

Darth Vader heeft BrickHeadz ogen en authentieke details uit de film Star Wars: Episode V The Empire Strikes Back. Zijn zwarte helm, rode lichtzwaard en harnas en cape zijn zeer gedetailleerd en maken hem een geweldige aanvulling op je LEGO collectie. Elke LEGO® BrickHeadz™ bouwfiguur wordt geleverd met een eigen bouwbare bodemplaat.

Wil je je LEGO® BrickHeadz™ verzameling uitbreiden? Dan is Darth Vader een must-have! Verzamel ook andere personages uit de Star Wars saga, tv-series, games en strips en bouw je eigen universum met LEGO.

Darth Vader is ongeveer 7 cm hoog zonder bodemplaat en de bodemplaat waar hij op kan staan is ongeveer 4 x 4 cm groot. Met deze afmetingen past hij perfect op je bureau of in een vitrinekast.

Kortom, als je een fan bent van Star Wars en LEGO, dan mag deze LEGO® BrickHeadz™ bouwfiguur van Darth Vader niet ontbreken in je collectie! Bouw deze iconische figuur, zet hem neer op zijn bouwbare bodemplaat en voeg hem toe aan je LEGO-verzameling, of daag je vrienden uit voor een duel met zijn afneembare lichtzwaard. May the Force be with you!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:46

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set75305

Scout Trooper™ helm

foto van lego set75201

First Order AT-ST™

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.