Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Boba Fett™ 41629



De LEGO BrickHeadz Boba Fett is een Star Wars bouwset.
Je kunt het beroemde personage zelf bouwen en zijn herkenbare details, zoals zijn helm en blaster, tot leven brengen.
De set bevat een bouwbare bodemplaat en is een leuke manier om creativiteit en probleemoplossend vermogen te stimuleren.
Perfect cadeau voor Star Wars fans.
Bestel nu!

Waar is LEGO Boba Fett™ 41629 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Star Wars™ sets

aantal lego stenen icoon
161
leeftijd icoon
10+
intro datum icoon
01-10-2018
exit datum icoon
31-12-2018
lego miniFigs icoon
0
lego set nummer icoon
41629
lego insiders punten icoon
75
punten

Stap in de wereld van Star Wars en bouw je eigen LEGO® BrickHeadz™ Boba Fett™! Met behulp van de steentjes van LEGO kun je de beroemde premiejager tot leven brengen. Laat je creativiteit de vrije loop en bouw zijn herkenbare details na, zoals zijn groen met rode helm, blaster en antenne.

De Boba Fett™ BrickHeadz™ kan gemakkelijk op een bouwbare bodemplaat met het BrickHeadz logo worden geplaatst. Zo kun je jouw favoriete personage overal neerzetten waar je maar wilt: thuis, op kantoor of in je kamer. En als je jouw LEGO® BrickHeadz™ verzameling wilt uitbreiden, dan kun je dit doen met andere figuren uit de Star Wars saga en andere tv-series, games en strips.

Deze LEGO® BrickHeadz™ bouwfiguur van Boba Fett™ heeft authentieke details uit de filmklassieker Star Wars: Episode V The Empire Strikes Back. Door de zorgvuldige weergave van de helm, blaster en antenne, lijkt het net alsof je de premiejager rechtstreeks uit de film hebt geplukt! De figuur is ongeveer 7 cm hoog zonder bodemplaat, en de bodemplaat meet ongeveer 4 x 4 cm.

Het bouwen van deze LEGO® BrickHeadz™ is niet alleen leuk om te doen, maar het stimuleert ook de creativiteit en het probleemoplossend vermogen. Het is een perfect cadeau voor zowel jongeren als volwassenen die van Star Wars houden. Of je nu een fervente verzamelaar bent of gewoon een fanatieke bouwer, deze BrickHeadz™ van Boba Fett™ mag niet ontbreken in jouw collectie!

Ben jij er klaar voor om de avonturen van Boba Fett™ in jouw kamer na te spelen? Bestel dan nu jouw LEGO® BrickHeadz™ Boba Fett™ en laat de force jouw bouwkunsten leiden!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:46

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set5005659

Star Wars™ Ideas Book

foto van lego set5005341

LEGO SW 1ST ORDER STORMTROOPER KEYLIGHT

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.