Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO De Mandalorian™ sleutellampje 5006364

Het LEGO Star Wars sleutellampje met de Mandalorian is een coole gadget voor jouw sleutelbos.
Met verstelbare LED-lampjes en een timer voor langdurig gebruik.
Een opvallend accessoire van ongeveer 8 cm hoog, perfect als cadeau voor jonge Star Wars fans.
Bestel nu en laat je sleutelbos of tas stralen!

Waar is LEGO De Mandalorian™ sleutellampje 5006364 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 11.9919-09-2024

Bekijk meer Star Wars™ sets

aantal lego stenen icoon
0
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
5006364
lego insiders punten icoon
91
punten

Op zoek naar een coole gadget die jouw sleutelbos of tas een legendarische upgrade geeft? Dan is het LEGO® Star Wars™ sleutellampje met de Mandalorian de perfecte keuze voor jou! Deze geweldige sleutelhanger beschikt over een grote, verstelbare LEGO® minifiguur van de iconische premiejager de Mandalorian met heldere LED-lampjes in beide voeten.

Met een druk op de borst van de Mandalorian kun jij de LED-lampjes aanzetten om de weg te verlichten voor andere Star Wars™ fans. En door de benen van de minifiguur te bewegen, kun je het licht in verschillende richtingen laten schijnen. Een ingebouwde timer spaart de batterij, dus je kunt extra lang genieten van dit stoere sleutellampje.

Met een hoogte van ongeveer 8 cm is de grote minifiguur van de Mandalorian een opvallend accessoire aan jouw sleutelbos of tas. En dankzij de stevige sleutelring met ketting hoef je je geen zorgen te maken dat je het verliest. Dit sleutellampje is dus niet alleen een coole gadget, maar ook nog eens super praktisch!

Ben je op zoek naar een leuk cadeau voor een jonge Star Wars™ fan? Dan is dit sleutellampje een perfecte cadeautip voor kinderen vanaf 6 jaar! Geef het als verjaardagscadeau, cadeau voor de feestdagen of gewoon als verrassing. Wedden dat de ontvanger het geweldig zal vinden?

Kortom, met het LEGO® Star Wars™ sleutellampje met de Mandalorian zet je de eerste stap naar een onvergetelijke (en verlichte) Star Wars™ ervaring. Dus waar wacht je op? Bestel het nu en laat je sleutelbos of tas stralen als nooit tevoren! May the force be with you!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:38

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set75291

Death Star™ Beslissend Duel

foto van lego set854236

Darth Vader™ Key Chain

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.