Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO The Child Plush 5006622

Breng de schattige aanwezigheid van het Kind uit Star Wars naar huis met deze speciale LEGO Star Wars Knuffel. Deze vergrote versie van het Kind LEGO minifiguur is gemaakt van zacht materiaal en heeft buigzame oren en decoratieve borduursels. Het Kind kan niet alleen worden geknuffeld, maar kan ook op vlakke oppervlakken staan. Met zijn levendige groene kleur en liefdevol geborduurde details is deze knuffel een stijlvolle toevoeging aan elke kamer. Bestel nu en geniet van urenlang speelplezier en avontuurlijke verbeelding met het Kind!

Waar is LEGO The Child Plush 5006622 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Star Wars™ sets

aantal lego stenen icoon
0
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
5006622
lego insiders punten icoon
175
punten

Welkom het Kind in jouw huis met deze LEGO® Star Wars™ Knuffel! Een verrukkelijk cadeau voor fans van Star Wars: The Mandalorian van alle leeftijden. Deze vergrote versie van het Kind LEGO minifiguur heeft zachte, groene stof voor de huid, buigzame oren en decoratieve borduursels op de lichaamsstof. Wanneer het Kind, liefkozend bekend als Baby Yoda, niet wordt geknuffeld of mee gespeeld wordt, kan hij op vlakke oppervlakken staan om een speelse touch toe te voegen aan de decoratie van elke kamer.

Deze verwonderlijke LEGO set, nummer 5006622, brengt de galactische avonturen uit Star Wars: The Mandalorian naar het comfort van jouw eigen huis. Stel je voor dat je samen met het Kind op epische missies gaat om het universum te redden! Met zijn zachte en knuffelbare materiaal is deze LEGO Star Wars Knuffel perfect voor urenlang speelplezier en avontuurlijke verbeelding.

Het Kind is een iconisch personage dat de harten van Star Wars fans over de hele wereld heeft veroverd. Nu kun jij zijn schattige aanwezigheid in jouw leven brengen met deze speciale LEGO set. Het is niet zomaar een minifiguur, maar een heerlijk zachte knuffelversie van Baby Yoda. Zijn zachte groene huid voelt geweldig aan en zijn liefdevol geborduurde details maken hem nog leuker.

Of je nu een Star Wars kenner bent of gewoon op zoek bent naar een schattige knuffel, deze LEGO Star Wars Knuffel zal je zeker betoveren. Hij is perfect om mee te knuffelen als je je eenzaam voelt, om mee te spelen tijdens je lunchpauze of om op je nachtkastje te plaatsen als decoratie. Het verlevendigt elke ruimte met zijn onweerstaanbare charme en brengt een glimlach op het gezicht van jong en oud.

Wat deze LEGO set extra speciaal maakt, is zijn flexibiliteit. Het Kind kan niet alleen worden geknuffeld en vastgehouden, maar kan ook rechtop staan op zijn eigen pootjes. Dit betekent dat je hem kunt neerzetten op je bureau, plank of zelfs in de auto. Hij zal altijd klaarstaan om je gezelschap te houden en je aan het lachen te maken, waar je ook gaat.

Naast zijn schattige en speelse uitstraling, is deze LEGO set ook een stijlvolle toevoeging aan je interieur. Met zijn levendige groene kleur en zorgvuldig vervaardigde details, is het een waar kunstwerk op zich. Het brengt een vleugje Star Wars magie in elke kamer en laat zien dat jij een trotse fan bent van de galactische saga.

Verras jezelf of een geliefde met deze unieke LEGO set, nummer 5006622, en beleef onvergetelijke momenten vol plezier en avontuur. Of je nu een Star Wars fan bent die graag speelt en verzamelt, of gewoon iemand die geniet van knuffelen en decoreren, deze LEGO Star Wars Knuffel is een must-have. Bestel nu en maak je klaar voor heel veel knusse en betoverende momenten met het Kind!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:58

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set75257

Millennium Falcon™

foto van lego set5005821

Yoda™ Bag Tag

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.