Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Darth Vader™ Pluche 5007136

Haal de duistere kant in huis met de zachte LEGO Star Wars pluche knuffel van Darth Vader. Perfect cadeau voor Star Wars fans van alle leeftijden. Stevig gebouwd met platte voetjes voor eenvoudig neerzetten. Hoogte van 33 cm voor maximale impact. Bestel vandaag nog en beleef onvergetelijke avonturen!

Waar is LEGO Darth Vader™ Pluche 5007136 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Star Wars™ sets

aantal lego stenen icoon
0
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
5007136
lego insiders punten icoon
202
punten

Maak kennis met een totaal andere kant van Darth Vader, de heerser der Sith, met deze onweerstaanbaar zachte LEGO® Star Wars™ pluche knuffel. Deze knuffel is een ware replica van de beroemde minifiguur van Darth Vader, maar dan in een mega knuffelbare uitvoering. Laat je fantasie de vrije loop en dompel jezelf onder in eindeloos speelplezier met deze trouwe metgezel die perfect is voor alle jonge Star Wars fans.

De Darth Vader Pluche is niet alleen imponerend groot en stevig gebouwd, hij heeft ook platte voetjes waardoor hij fier overeind kan staan en elke kamer een krachtige uitstraling geeft. Met zijn geborduurde details en de zachte, 100% polyester stof, biedt deze knuffel een unieke ervaring. Voel de donkere zijde van de Force terwijl je jezelf verliest in het comfort van deze magische pluche.

Deze fantastische knuffel is niet alleen geschikt voor kinderen, maar is ook een prachtig cadeau voor volwassen Star Wars liefhebbers. Of het nu voor een verjaardag is, tijdens de feestdagen of gewoon als verrassing, de Darth Vader Pluche zal zeker een glimlach toveren op het gezicht van elke LEGO® Star Wars™ fan.

Met zijn indrukwekkende hoogte van ongeveer 33 cm is deze knuffel ontworpen voor eindeloos rollenspelplezier. Ga de strijd aan tegen de rebellen, beleef epische lichtzwaardgevechten en verover het melkwegstelsel, allemaal met behulp van deze trouwe metgezel. Daarnaast is de pluche Darth Vader gemakkelijk neer te zetten op een vlakke ondergrond dankzij zijn platte voetjes. Zo kan hij altijd en overal zijn positie innemen en jouw kamer verfraaien met zijn duistere macht.

Of je nu een jonge Jedi in opleiding bent of een doorgewinterde Sith Lord, de Darth Vader Pluche is de perfecte aanvulling op je LEGO® Star Wars™ collectie. Verzamel al je favoriete personages en beleef de meest spectaculaire avonturen in een sterrenstelsel ver, ver weg.

Durf jij de onbekende, zachte zijde van Darth Vader te ontdekken? Breng deze LEGO® Star Wars™ pluche knuffel in huis en laat je betoveren door zijn charme en kracht. Bestel nu en maak van jouw Star Wars dromen werkelijkheid! May the Force be with you!

- Zachte knuffelversie van de iconische Darth Vader
- Perfect cadeau voor Star Wars fans van alle leeftijden
- Ideaal voor rollenspel en display
- Stevig gebouwd met platte voetjes voor eenvoudig neerzetten
- Hoogte van ongeveer 33 cm voor maximale impact

Wacht niet langer en haal de duistere kant in huis met deze fantastische LEGO® Star Wars™ pluche knuffel van Darth Vader. Voel de kracht van de Force en beleef de meest onvergetelijke avonturen. Bestel vandaag nog en laat je betoveren door de charme van deze knuffelende Sith Lord!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:38

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set75194

First Order TIE Fighter™ microfighter

foto van lego set5005624

VIP BLACK CARD MAY THE 4TH POSTER

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.