Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Darth Vader™ sleutellampje 5007290

Werk samen met de duistere machten van de Sith en verlicht je pad met de LEGO Star Wars Darth Vader sleutellamp. Deze verstelbare minifiguur van Darth Vader heeft LED lampjes in zijn voeten en kan eenvoudig aan je sleutels of tas worden bevestigd. Een geweldig cadeau voor Star Wars fans van alle leeftijden.

Waar is LEGO Darth Vader™ sleutellampje 5007290 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Star Wars™ sets

aantal lego stenen icoon
0
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
5007290
lego insiders punten icoon
112
punten

Werk samen met de duistere machten van de Sith en verlicht je pad met de kracht van de LEGO® Star Wars™ Darth Vader sleutellamp. Deze indrukwekkende versie van de beroemde Darth Vader LEGO minifiguur is voorzien van heldere LED lampjes in beide voeten, die met een enkele druk op de borst geactiveerd worden. Dit geweldige cadeau-idee is perfect voor Star Wars fans van 6 jaar en ouder en kan eenvoudig bevestigd worden aan je sleutels of tas.

Het Darth Vader sleutellampje is een sleutelhanger met een grote, verstelbare LEGO® minifiguur van Darth Vader. Met zijn imposante hoogte van ongeveer 7 cm en de stevige sleutelring en ketting, is hij altijd bij de hand om je pad te verlichten. Maar dit lampje is niet zomaar een verlichtingsbron, het is een echt verzamelobject voor de echte Star Wars liefhebber.

Met een simpele druk op de borst van de LEGO® minifiguur, worden de heldere LED lampjes in de voeten van Darth Vader geactiveerd. Maar dat is nog niet alles, dankzij de beweegbare benen kun je het licht in verschillende richtingen laten schijnen. Of je nu een boek wilt lezen in het donker of je sleutelgat wilt vinden, Darth Vader is er altijd om je te ondersteunen.

Het Darth Vader sleutellampje is niet alleen een geweldig cadeau voor kinderen, maar ook voor volwassen Star Wars fans. Of het nu een verjaardag, de feestdagen of gewoon een verrassing is, dit lampje zal zeker gewaardeerd worden. Het is een uniek en praktisch cadeau dat dagelijks gebruikt kan worden.

Maar let op, dit lampje komt niet alleen. Het is onderdeel van een uitgebreide collectie van LEGO® Star Wars™ sleutellampjes. Dus als je een fan bent van andere personages zoals Luke Skywalker, Princess Leia of Han Solo, kun je je collectie uitbreiden en elke dag een andere sleutelhanger gebruiken. Met een assortiment van zowel de helden als de schurken uit de Star Wars saga, kun je jouw favoriete personages bij je dragen en jezelf omringen met de kracht van de Force.

Het Darth Vader sleutellampje wordt geleverd met batterijen, dus je kunt meteen aan de slag. En maak je geen zorgen, de lampjes gaan lang mee, zodat je er lang plezier van kunt hebben. En als de batterijen toch leeg raken, kun je ze eenvoudig vervangen zodat Darth Vader altijd klaar is om je pad te verlichten.

Dit LEGO® Star Wars™ Darth Vader sleutellampje is een geweldig geschenk voor zowel jongeren als volwassenen. Het combineert het plezier van LEGO bouwen met de opwinding van de Star Wars saga. Dus vergeet die saaie sleutelhangers en kies voor een lampje dat laat zien waar jouw loyaliteit ligt. Voeg Darth Vader toe aan je dagelijkse avonturen en laat iedereen zien dat de Force met jou is. Wees de held van je eigen verhaal met de LEGO® Star Wars™ sleutellampjes.

Bestel nu jouw LEGO® Star Wars™ Darth Vader sleutellampje en ga op avontuur in een sterrenstelsel ver, ver weg. May the Force be with you!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:39

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set75235

X-Wing Starfighter™ Trench Run

foto van lego set75090

Ezra’s Speeder Bike

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.