Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Stormtrooper™ kerstknuffel 5007463

Breng de donkere decembermaand tot leven met de LEGO Star Wars Stormtrooper kerstknuffel. Deze knuffelbare minifiguur is gemaakt van zachte stof en draagt een kersttrui. Perfect om mee te knuffelen, te spelen of als decoratie. Ideaal cadeau voor Star Wars fans. Bestel vandaag nog en maak de kerst onvergetelijk.

Waar is LEGO Stormtrooper™ kerstknuffel 5007463 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Star Wars™ sets

aantal lego stenen icoon
0
leeftijd icoon
4+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
5007463
lego insiders punten icoon
270
punten

Breng wat vrolijkheid in de donkere decembermaand met de fantastische LEGO® Star Wars™ Stormtrooper kerstknuffel. Deze grote, knuffelbare versie van een LEGO minifiguur van een Stormtrooper is gemaakt van zachte stof en draagt een supercoole kersttrui met het logo van het Keizerrijk. Hij is de ideale reisgenoot voor kinderen en kan gebruikt worden om mee te knuffelen, Star Wars scènes na te spelen of als unieke kerstversiering neergezet te worden dankzij zijn stevige constructie en platte voeten.

De LEGO® Star Wars™ Stormtrooper kerstknuffel is een enorme LEGO minifiguurknuffel van een Stormtrooper met een schattige kersttrui met het logo van het Keizerrijk. Deze knuffel is perfect om mee te knuffelen, te spelen en neer te zetten als decoratie. Het is de ideale manier om Star Wars™ fans van alle leeftijden gelukkig te maken tijdens de feestdagen.

Deze Stormtrooper kerstknuffel is gemaakt van zacht en knuffelbaar 100% polyester met geborduurde details. Hij is gevuld met korrels van polyethyleen, waardoor hij lekker zwaar en knuffelbaar aanvoelt. De knuffel is stevig gemaakt met platte voeten, zodat hij op een plat oppervlak kan staan en overal kan schitteren als bijzondere kerstversiering.

Met een hoogte van ongeveer 35 cm is de LEGO® Star Wars™ Stormtrooper kerstknuffel een perfect cadeau voor kinderen en Star Wars™ fans van alle leeftijden. Hij is groot genoeg om mee te spelen en knuffelen en ziet er ook nog eens geweldig uit als decoratie in de kerstperiode. Of je nu een fan bent van de Star Wars™ films of gewoon gek bent op LEGO, deze kerstknuffel zal zeker een glimlach op je gezicht toveren.

De LEGO® Star Wars™ Stormtrooper kerstknuffel is niet alleen leuk tijdens de feestdagen, maar kan het hele jaar door genoten worden. Knuffel ermee terwijl je naar je favoriete Star Wars™ films kijkt of neem hem mee op reis als je je eenzaam voelt. Deze knuffel zal je altijd troosten en je het gevoel geven dat je een deel bent van het Star Wars™ universum.

Dus waar wacht je nog op? Breng wat vrolijkheid en avontuur in je leven met de LEGO® Star Wars™ Stormtrooper kerstknuffel. Bestel hem vandaag nog en maak jezelf of iemand anders dolgelukkig met dit geweldige cadeau. Vergeet niet om ook andere LEGO® Star Wars™ producten te bekijken, zodat je je collectie kunt uitbreiden en eindeloos kunt genieten van bouw- en speelplezier.

Laat de Stormtrooper kerstknuffel een lichtpuntje zijn in de donkere decembermaand en geniet van urenlang plezier, knuffelend met je favoriete Star Wars™ personage. Bestel nu en maak van deze kerst een onvergetelijke ervaring. May the Force be with you!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:40

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set75134

Galactic Empire Battle Pack

foto van lego set5007456

Rey Plush

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.