Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Chewbacca™ kerstknuffel 5007464

De LEGO Star Wars Chewbacca kerstknuffel is de perfecte kerstdecoratie en cadeau voor Star Wars fans van alle leeftijden. Met zijn kerstmuts en zuurstok brengt Chewbacca de kerstsfeer tot leven. Gemaakt van zacht en knuffelbaar materiaal, is deze knuffel ideaal om mee te knuffelen en zijn vorm te behouden. Met zijn gedetailleerde ontwerp is deze knuffel ook een geweldig item voor verzamelaars. Bestel nu en beleef een onvergetelijke kerst!

Waar is LEGO Chewbacca™ kerstknuffel 5007464 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Star Wars™ sets

aantal lego stenen icoon
0
leeftijd icoon
4+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
5007464
lego insiders punten icoon
270
punten

Kom helemaal in de kerstsfeer met deze geweldige LEGO Star Wars Chewbacca kerstknuffel! Deze schattige knuffel in de vorm van de ruige reus van Kashyyyk is de perfecte reisgenoot voor jonge Star Wars fans tijdens hun kerstbezoeken naar sterrenstelsels hier ver, ver vandaan. Met zijn kerstmuts en zuurstok zorgt Chewbacca ervoor dat de kerst nog feestelijker wordt!

De Chewbacca kerstknuffel is niet alleen super leuk om mee te knuffelen, maar ook perfect om neer te zetten als opvallende kerstversiering. Dankzij zijn stevige constructie en platte voeten kan hij rechtop staan en een echte blikvanger zijn tijdens de feestdagen. Of je hem nu in je slaapkamer, op de kersttafel of onder de kerstboom plaatst, Chewbacca brengt gegarandeerd de kerstsfeer tot leven!

Deze LEGO Star Wars Chewbacca kerstknuffel is gemaakt van zacht en knuffelbaar materiaal. Hij is gemaakt van 100% polyester en heeft geborduurde details die hem extra speciaal maken. De knuffel is gevuld met korrels van polyethyleen, waardoor hij perfect is om mee te knuffelen en hij zijn vorm behoudt.

Met een hoogte van ongeveer 35 cm is de Chewbacca kerstknuffel een geweldig kerstcadeau voor kinderen en Star Wars fans van alle leeftijden. Of je nu een klein cadeautje zoekt voor een jonge fan of een uniek item wilt toevoegen aan je Star Wars collectie, deze knuffel is de ideale keuze!

Met de LEGO Star Wars Chewbacca kerstknuffel haal je niet alleen een geweldig cadeau in huis, maar ook een item dat perfect is voor verzamelaars. Deze knuffel is namelijk een grote LEGO minifiguurknuffel van het beroemde personage Chewbacca. Hij is tot in de kleinste details ontworpen en zal gegarandeerd de harten van Star Wars fans sneller doen kloppen.

Dus waar wacht je nog op? Haal de kerstsfeer in huis met deze fantastische LEGO Star Wars Chewbacca kerstknuffel! Of je nu een cadeau zoekt voor een jonge Star Wars fan of gewoon jezelf wilt verwennen met iets leuks tijdens de feestdagen, deze knuffel is altijd een schot in de roos. Bestel hem nu en beleef een kerst om nooit te vergeten!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:40

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set40431

BB-8™

foto van lego set75353

Endor™ speederachtervolging diorama

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.