Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO The Mandalorian™ Key Light 5007612

Laat de sterrenstelsels stralen met De Mandalorian Sleutellicht, een LEGO set die perfect is voor Star Wars fans van 6 jaar en ouder. Deze set bevat een grote versie van De Mandalorian LEGO minifiguur met beweegbare armen en 2 heldere LED-lichten in de voeten. Het sleutellicht is gemakkelijk te bevestigen aan sleutels, een tas of een rugzak. Voeg wat galactische flair toe aan je dagelijkse leven met De Mandalorian Sleutellicht.

Waar is LEGO The Mandalorian™ Key Light 5007612 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Star Wars™ sets

aantal lego stenen icoon
0
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
5007612
lego insiders punten icoon
97
punten

Laat de sterrenstelsels stralen met De Mandalorian Sleutellicht. Het bevat een grote versie van De Mandalorian LEGO® minifiguur met Star Wars: The Mandalorian Seizoen 2 decoratie, beweegbare armen en 2 heldere LED-lichten in de voeten - druk gewoon op de knop op de borst om de lichten aan te zetten. Een geweldig cadeau voor de feestdagen, verjaardagscadeau of een traktatie op elk moment voor Star Wars™ fans van 6 jaar en ouder. Deze sleutellicht is gemakkelijk te bevestigen aan sleutels, een tas of een rugzak.


De Mandalorian, een van de meest iconische personages uit het Star Wars-universum, komt naar jouw wereld met dit fantastische sleutellicht. Of je nu een jonge Jedi-in-opleiding bent of een volwassen fan, dit LEGO® sleutellicht brengt een beetje galactische avontuurlijkheid in je leven.

Met zijn beweegbare armen en heldere LED-lichten in de voeten is dit sleutellicht net zo leuk om mee te spelen als om te gebruiken als praktisch en stijlvol accessoire. Zoek je sleutels gemakkelijk in je tas of rugzak met het lichtgevende effect van De Mandalorian. Het is ook een geweldige manier om je liefde voor Star Wars te laten zien aan de wereld om je heen.

Of je nu onderweg bent naar school, een avontuurlijke reis maakt door het sterrenstelsel of gewoon je dagelijkse leven leidt, De Mandalorian Sleutellicht is er om je te begeleiden. De heldere LED-lichten zorgen ervoor dat je altijd een lichtpuntje hebt, zelfs in de donkerste uithoeken van het universum. Druk gewoon op de knop op de borst van De Mandalorian en laat je omgeving baden in een stralend licht.

Dit sleutellicht is niet alleen een geweldig cadeau voor jezelf, maar ook voor andere Star Wars-fans in je leven. Het is de perfecte verrassing voor een verjaardag, jubileum of gewoon een speciale gelegenheid. Laat de kracht van De Mandalorian in de palm van je hand liggen en geniet van de magie van Star Wars elke keer dat je je sleutels vastpakt.

Met zijn gedetailleerde ontwerp en seizoen 2 decoratie is dit LEGO® sleutellicht een verzamelobject waar elke Star Wars-fan trots op kan zijn. De Mandalorian is een symbool van moed, vastberadenheid en avontuur, en nu kun jij dat ook zijn met dit unieke accessoire. Voeg het toe aan je verzameling of geef het cadeau aan iemand die je dierbaar is. Zo maak je de krachtige band tussen Star Wars-fans sterker dan ooit tevoren.

Jong of oud, iedereen kan genieten van de magie van Star Wars. En met dit De Mandalorian Sleutellicht wordt die magie nog tastbaarder. Het is een geweldige manier om je favoriete personage altijd bij je te hebben en je te herinneren aan de avonturen in een sterrenstelsel ver, ver weg.

Dus waar wacht je nog op? Voeg wat galactische flair toe aan je dagelijkse leven met De Mandalorian Sleutellicht. Koop er een voor jezelf, een voor een vriend, of verzamel ze allemaal. Ga op avontuur in het Star Wars-universum en laat de wereld zien dat jij een echte Star Wars-fan bent. Mag de kracht met je zijn!

Let op: De Mandalorian Sleutellicht is geschikt voor Star Wars-fans van 6 jaar en ouder.

Laatste update: 2023-12-29 09:44:07

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set75278

D-O™

foto van lego set75040

General Grievous' Wheel Bike™

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.