Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO The Force of Creativity 5008878

Duik in de wereld van LEGO Star Wars met het luxe boek The Force of Creativity, ter ere van het 25-jarig jubileum. Ontdek het creatieve proces en onthul nooit eerder vertoonde ontwikkelingskunst. Het boek bevat interviews met insiders en een exclusieve 'tijdcapsule' met memorabilia. Het perfecte cadeau voor elke Star Wars fan.

Waar is LEGO The Force of Creativity 5008878 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Star Wars™ sets

aantal lego stenen icoon
0
leeftijd icoon
18+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
5008878
lego insiders punten icoon
975
punten

Dompel jezelf onder in de fantastische wereld van LEGO® Star Wars™ met het boek The Force of Creativity ter ere van het 25-jarig jubileum van LEGO Star Wars bouwsets. Dit luxe geïllustreerde boek van maar liefst 312 pagina's is een echt cadeautje voor jezelf of een perfect Star Wars cadeau voor een medefan. Ontdek de binnenkant van het LEGO Star Wars merk met interviews met meer dan 50 insiders van de LEGO Group en Lucasfilm. Van het ontstaan van populaire bouwsets tot meeslepende ervaringen in de echte wereld, video games, geanimeerde verhalen en de fan community.



Bekijk nooit eerder vertoond ontwikkelingskunst, karakterontwerpen en meer om een uniek inzicht te krijgen in het creatieve proces. Dit luxe verzamelboek voor volwassenen wordt geleverd in een hoes met een exclusieve 'tijdcapsule' - een schatkist vol onmisbare LEGO Star Wars memorabilia, waaronder kunstafdrukken, facsimile's, nieuwe bouwinstructies en een kartonnen replica van de ongelooflijk zeldzame uitnodigingsdoos voor de Toy Fair uit 1999 die het begin markeerde van een episch avontuur van 25 jaar en nog veel meer.

Laatste update: 2024-04-17 11:02:47

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.