Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Clone Troopers™ vs. Droidekas™ 75000

Met LEGO set 75000 Clone Troopers vs.
Droidekas kun je de spannende strijd tussen de Clone Troopers en de Droidekas naspelen.
Met twee minifiguren, twee Droidekas en een commandopost, kun je je eigen avonturen creëren.
De set is compact en ideaal voor jongeren en volwassenen.
Bestel vandaag nog voor urenlang speelplezier met deze waardevolle toevoeging aan je LEGO collectie.

Waar is LEGO Clone Troopers™ vs. Droidekas™ 75000 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Star Wars™ sets

aantal lego stenen icoon
124
leeftijd icoon
6-12
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2014
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
75000
lego insiders punten icoon
0
punten

Ben jij klaar voor de strijd tussen de Clone Troopers en de Droidekas? Met LEGO set 75000 kun je deze spannende strijd zelf naspelen! Deze speelset is perfect voor jongeren en volwassenen die houden van actie en avontuur.

In deze set vind je twee minifiguren, namelijk de Clone Commander en de Clone Trooper. Beide zijn uitgerust met wapens en accessoires, zodat ze klaar zijn voor de strijd. Daarnaast zijn er ook twee Droidekas inbegrepen, die jouw verdediging flink op de proef zullen stellen.

De speelset bevat ook een commandopost, die beschikt over verborgen raketten en beweegbare deuren. Hier kun je je Clone Troopers onderbrengen en de aanval van de Droidekas afwachten. Het enige wat je hoeft te doen is de raket afvuren met een knip van je vingers!

Met deze set kun je de avonturen uit de Star Wars films opnieuw beleven en zelf bepalen hoe de strijd verloopt. Je kunt je fantasie de vrije loop laten en hele nieuwe verhalen creëren. Bovendien bevat de set een nooit eerder uitgebrachte Clone Trooper helm, waardoor deze speelset een waardevolle toevoeging is aan jouw LEGO collectie.

De set is 9 cm hoog, 11 cm breed en 8 cm diep. Hierdoor is het een compacte speelset die je overal mee naartoe kunt nemen. Samen met vrienden of familie kun je oneindig lang spelen en de spannendste verhalen bedenken.

Kortom, LEGO set 75000 Clone Troopers vs. Droidekas is een ideale speelset voor jong en oud. Met deze set kun je de mooiste avonturen beleven en zelf bepalen hoe de strijd tussen jouw Clone Troopers en de Droidekas verloopt. Bestel deze set vandaag nog en beleef urenlang speelplezier!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:01

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set75209

Han Solo's Landspeeder™

foto van lego set75088

Senate Commando Troopers™

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.