Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO A-Wing Starfighter™ 75003

De LEGO Star Wars A-Wing Starfighter set is een must-have voor alle Star Wars fans.
Met drie minifiguren en een aanpasbare Starfighter, biedt deze set eindeloze mogelijkheden voor creatief spel.
Word de baas van de Keizerlijke vloot en red het universum.
Bestel deze set vandaag en begin met spelen!

Waar is LEGO A-Wing Starfighter™ 75003 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Star Wars™ sets

aantal lego stenen icoon
177
leeftijd icoon
7-12
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2014
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
75003
lego insiders punten icoon
0
punten

Ben jij klaar voor een episch avontuur in een sterrenstelsel ver, ver weg? Dan is de LEGO Star Wars A-Wing Starfighter set iets voor jou! Met deze set kun je de strijd aangaan tegen de Keizerlijke vloot en het universum redden.

De set bevat drie minifiguren: Admiraal Ackbar, een A-wing piloot en Han Solo, waarmee je verschillende scènes uit de Star Wars films kunt naspelen. Het centerpiece van deze set is de A-wing Starfighter zelf, die is uitgerust met 4 'knip' raketten, een cockpit die kan worden geopend en een afneembare motor. Dit geeft je de mogelijkheid om de Starfighter aan te passen en te upgraden, zodat hij nog beter in staat is om aan de strijd deel te nemen.

De set bevat ook een blaster pistool, een beker en een moersleutel. Deze tools zullen je helpen bij het uitvoeren van reparaties en het bestrijden van de vijand. En alsof dat nog niet genoeg is, bevat deze set ook een primeur: de A-wing piloothelm van LEGO Star Wars!

Je kunt de Starfighter gebruiken om het tegen de Keizerlijke vloot op te nemen. Vuur de raketten af en laat zien wie de baas is. En als het er heet aan toe gaat, hoef je je geen zorgen te maken, want de A-wing Starfighter is 7 cm hoog, 19 cm lang en 14 cm breed. Dit geeft je de mogelijkheid om de Starfighter overal mee naartoe te nemen, zodat je overal klaar bent voor de strijd.

Kortom, de LEGO Star Wars A-Wing Starfighter set is een must-have voor alle Star Wars fans! Het biedt eindeloze mogelijkheden voor creatief spel en biedt de kans om de strijd aan te gaan met de Keizerlijke vloot en het universum te redden. Dus waar wacht je nog op? Schaf deze set vandaag nog aan en begin met spelen!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:02

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set40623

Slag om Endor™ helden

foto van lego set75213

LEGO® Star Wars™ adventkalender

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.