Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Z-95 Headhunter™ 75004

De LEGO set 75004 is perfect voor Star Wars fans die van avontuur houden.
Met de Z-95 Headhunter kun je vijanden verslaan dankzij het landingsgestel, de beweegbare cockpits en de LEGO Technic schietfunctie.
Deze set bevat ook drie minifiguren met wapens en accessoires, waaronder een nooit eerder uitgebrachte Clone piloot helm.
Met een hoogte van 9 cm en lengte van 39 cm is dit een indrukwekkende set voor urenlang speelplezier.
Bestel nu online en voeg deze LEGO set toe aan jouw verzameling!

Waar is LEGO Z-95 Headhunter™ 75004 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Star Wars™ sets

aantal lego stenen icoon
373
leeftijd icoon
8-14
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2014
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
75004
lego insiders punten icoon
0
punten

Ben jij klaar voor een spannende ruimtemissie? Stap dan in de cockpit van de Z-95 Headhunter™ en ga samen met de Clone piloot en 501st Clone Trooper op pad! Deze LEGO® set is een must-have voor iedereen die fan is van Star Wars en avontuur.

Met de Z-95 Headhunter™ ben je iedere vijand te slim af. Het schip heeft een beweegbaar landingsgestel, cockpits die open kunnen en opbergruimte voor gereedschap en wapens. En alsof dat nog niet genoeg is, beschikt de Z-95 Headhunter™ ook nog over een LEGO® Technic schietfunctie waarmee je je tegenstanders kunt uitschakelen. Word jij de held van het universum?

Bij deze set krijg je niet alleen het coole ruimteschip, maar ook drie minifiguren met wapens en accessoire. Zo kun je samen met de Clone piloot, 501st Clone Trooper en Pong Krell de strijd aangaan. De wapens bestaan uit 2 dubbele lichtzwaarden en een blaster, en met de elektro verrekijker kun je de omgeving goed in de gaten houden.

Wat deze LEGO® set extra bijzonder maakt, is de nooit eerder uitgebrachte Clone piloot helm. Dit item maakt jouw Star Wars collectie helemaal compleet. Daarnaast kan het landingsgestel worden ingetrokken, waardoor je het schip nog flexibeler kunt gebruiken.

De Z-95 Headhunter™ heeft een hoogte van 9 cm, is 39 cm lang en 32 cm breed. Dit maakt het een flinke set die alles in huis heeft voor urenlang speelplezier. Ga op missie met jouw favoriete personages uit Star Wars en beleef de spannendste avonturen.

Bestel de LEGO® set 75004 Z-95 Headhunter™ nu eenvoudig online en voeg hem toe aan jouw verzameling. Deze set is geschikt voor zowel jongeren als volwassenen die van avontuur houden en komt met urenlang speelplezier. Leuk om cadeau te geven of om zelf te houden!

Keywords: Lego Z-95 Headhunter™, Star Wars, ruimtemissie, Clone piloot, 501st Clone Trooper, Pong Krell, ruimteschip, LEGO® Technic schietfunctie, minifiguren, wapens, elektro verrekijker, Clone piloot helm, speelplezier, cadeau.

Laatste update: 2023-12-29 09:43:02

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set75293

Resistance I-TS Transport

foto van lego set75363

De Mandalorian N-1 Starfighter™ Microfighter

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.