Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO JEK-14's Stealth Starfighter™ 75018

De Lego set 75018 JEK-14's Stealth Starfighter™ biedt een spannende Star Wars™ ervaring.
Met een coole ruimteschotel kan je vijanden op afstand houden en beschik je over fantastische features, zoals een intrekbaar landingsgestel en een draaibaar kanon.
Deze perfecte aanvulling op je Star Wars™ verzameling is geschikt voor jongeren en volwassenen.
Bestel vandaag nog en beleef de adrenaline van het Star Wars™ universum!

Waar is LEGO JEK-14's Stealth Starfighter™ 75018 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Star Wars™ sets

aantal lego stenen icoon
550
leeftijd icoon
8-14
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2014
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
75018
lego insiders punten icoon
0
punten

Met de Lego set 75018 JEK-14's Stealth Starfighter™ stap je midden in het universum van Star Wars™ en beleef je de meest spannende avonturen. Sjees door de ruimte met deze coole ruimteschotel en houd de vijanden op afstand met je wapens. Je zult versteld staan van alle fantastische features van deze set!

De Stealth Starfighter™ wordt geleverd met een stoere R4-G0 astromech droid en drie minifiguren uit het Star Wars™ universum: Jek-14™, Bounty Hunter™ en Special Forces Clone Trooper™. Ze hebben allemaal hun eigen wapens bij zich, zoals een lichtzwaard, een blastergeweer en een blaster. Schakel je vijanden uit en verdedig de galaxy!

Deze set is tot in detail ontworpen en heeft een intrekbaar landingsgestel, een cockpit die open kan en ruimte biedt voor een minifiguur, inklapbare vleugels, een draaibaar en omhoog bewegend kanon, en opbergruimte met een holocron en twee raketten. Ook zit er een energieschild bij, waarmee je jezelf kunt beschermen tegen aanvallen van buitenaf.

Als je op de hendels drukt, worden de vleugels uitgevouwen en ben je klaar om de strijd aan te gaan. De raketten en het blaster kanon zorgen ervoor dat je vijanden geen kans maken. Wil je weten wat er in de opbergruimte zit? Geen probleem, open hem en bekijk de holocron.

De Stealth Starfighter™ is de perfecte aanvulling op je Star Wars™ verzameling en is geschikt voor jongeren en volwassenen. De afmetingen van deze set zijn 10cm hoog, 35cm lang en 34cm breed en zorgen ervoor dat jij een geweldige ruimte-ervaring kunt beleven.

Laat je fantasie de vrije loop en stap in de wereld van Star Wars™ met de Lego set 75018 JEK-14's Stealth Starfighter™. Bestel deze set vandaag nog en voel de adrenaline door je lijf stromen! May the force be with you!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:02

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set75290

Mos Eisley Cantina™

foto van lego set75232

Kylo Ren™ en Sith Trooper™

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.