Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Mandalorian Speeder™ 75022

De LEGO set 75022, de Mandalorian Speeder, is perfect voor fans van de tv-animatieserie Star Wars: The Clone Wars. Met 3 minifiguren, waaronder Darth Maul, en een arsenaal aan wapens, ben je klaar voor elke uitdaging. De set bevat een bewapende speeder met verborgen raketten en een wapenmagazijn. Met een afmeting van 8x19x12 cm is deze set geschikt voor jong en oud en perfect om de spannende momenten opnieuw te beleven. Het is een tijdloze aanvulling op elke LEGO verzameling en een geweldig cadeau. Red het universum van de ondergang!

Waar is LEGO Mandalorian Speeder™ 75022 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Star Wars™ sets

aantal lego stenen icoon
211
leeftijd icoon
8-14
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2014
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
75022
lego insiders punten icoon
0
punten

Stap in de spannende wereld van Star Wars™ met de coole Mandalorian Speeder™ set! Dit is de perfecte set voor fans van de bekende tv-animatieserie Star Wars™: The Clone Wars. Met maar liefst 3 minifiguren en een arsenaal aan wapens, ben jij klaar voor elke uitdaging die je tegenkomt in de strijd tegen het kwaad.

De set bevat onder andere de legendarische Darth Maul, die zijn mechanische benen toont en zich met zijn lichtzwaard een weg door de vijanden baant. Verder zijn er ook nog 2 Mandalorian™ Super Commando's met blasters, die jou onderweg terzijde staan.

De Mandalorian Speeder™ zelf bevat daarnaast ook nog eens verborgen raketten, een wapenmagazijn aan de achterzijde en een verticaal beweegbaar kanon waarmee je de vijand vanuit alle hoeken kunt beschieten. Maak je op voor een spectaculaire daad van moed en innoverende strategieën die je tegenstanders versteld zal doen staan.

Daag je vrienden uit voor een duel met de legendarische Darksaber en laat de adrenaline door je aderen razen terwijl jij de held wordt die het universum nodig heeft. De set is zo ontworpen dat hij perfect past binnen de verhaallijn van de tv-animatieserie, zodat je alle spannendste momenten opnieuw kunt beleven.

Met een afmeting van 8 cm hoog, 19 cm lang en 12 cm breed is de Mandalorian Speeder™ de ideale set voor jong en oud. Laat je fantasie de vrije loop en bouw je eigen epische verhalen binnen het Star Wars™ universum.

Met de Mandalorian Speeder™ heb je een set in handen die je keer op keer zult willen spelen. Het is een tijdloze aanvulling op elke LEGO verzameling en een geweldig cadeau voor elke fan van Star Wars™. Dus waar wacht je nog op? Ga de strijd aan en red het universum van de ondergang!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:02

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set75135

Obi-Wan’s Jedi Interceptor™

foto van lego set5005624

VIP BLACK CARD MAY THE 4TH POSTER

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.