Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Republic AV-7 Anti-Vehicle Cannon™ 75045

De LEGO-set 75045 is de ultieme lego set voor Star Wars fans.
Het bevat een indrukwekkende Anti-Vehicle Cannon met uitklapbare poten, verborgen wielen en een telescopische geschutskoepel.
Daarnaast bevat de set 3 minifiguren en diverse wapens.
Perfect voor Star Wars-fans die van creatief bouwen en verzamelen houden.
Bestel de set en red het universum!

Waar is LEGO Republic AV-7 Anti-Vehicle Cannon™ 75045 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 42.9519-09-2024

Bekijk meer Star Wars™ sets

aantal lego stenen icoon
434
leeftijd icoon
8-14
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2015
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
75045
lego insiders punten icoon
0
punten

Welkom bij de ultieme lego set voor Star Wars fans: de Republic AV-7 Anti-Vehicle Cannon! Met deze set kun je je eigen spannende duels uit de Clone Wars animatieserie en film creëren. Beleef de strijd tussen de Republiek en de Separatisten als nooit tevoren.

De set bevat een indrukwekkende 20 cm hoge en 32 cm lange Anti-Vehicle Cannon, die op het slagveld kan worden ingezet om vijandelijke voertuigen te vernietigen. Maar dat is niet alles - deze set bevat ook drie fantastische minifiguren: Plo Koon, 2 Wolf Pack Clone Troopers en een Droideka.

De Anti-Vehicle Cannon heeft uitklapbare poten en 2 verborgen wielen aan de onderkant, waardoor het model kan rijden. Het beschikt ook over een telescopische geschutskoepel met een krachtig kanon en een raket. Richt het kanon op de vijand en laat de raket vliegen met een knip van je vingers! Maar wees voorzichtig, want de Droideka is ook in de buurt en klaar om aan te vallen.

De minifiguren zijn uitgerust met diverse wapens, waaronder 2 blasters en een lichtzwaard, waardoor ze de ultieme helden en schurken kunnen zijn in jouw eigen Star Wars-verhalen. Neem de leiding over Plo Koon's WolfPack squad en laat ze de vijand verslaan.

Deze set is perfect voor jongeren en volwassenen die Star Wars-fans zijn en van creatief bouwen houden. De details van de Anti-Vehicle Cannon zijn spectaculair en zullen zeker indruk maken op iedereen die het ziet. De set is ook geweldig om te verzamelen en als display te gebruiken.

Laat je fantasie de vrije loop en beleef avonturen in een sterrenstelsel hier ver, ver vandaan. Met de Republic AV-7 Anti-Vehicle Cannon-set van Lego ben jij de held die het universum redt!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:04

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 42.95 (25-05-2023) € 42.95 (25-05-2023) € 42.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set75304

Darth Vader™ helm

foto van lego set75033

Star Destroyer™

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.