Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Coruscant™ Police Gunship 75046

Duik in een episch avontuur met LEGO Star Wars set 75046 Coruscant™ Police Gunship! Deze set bevat 4 minifiguren en diverse wapens.
Het politiegunship heeft schuifdeuren, inklapbare vleugels en landingsgestel, en biedt eindeloos speelplezier.
Bestel nu en beleef het hele Star Wars universum thuis!

Waar is LEGO Coruscant™ Police Gunship 75046 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Star Wars™ sets

aantal lego stenen icoon
481
leeftijd icoon
8-14
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2015
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
75046
lego insiders punten icoon
0
punten

Duik in een episch avontuur met LEGO Star Wars set 75046 Coruscant™ Police Gunship! Dit fantastische bouwpakket bevat alles wat je nodig hebt om in de huid van de heldhaftige Anakin Skywalker™ of Ahsoka™ te kruipen en de stad te beschermen tegen aanvallen van de separatisten. Met de bijgeleverde Shock Troopers™ als versterking kun je de vijand met gemak verslaan!

Deze LEGO set is inclusief 4 gedetailleerde minifiguren en diverse wapens, waaronder 3 lichtzwaarden en 2 blasters. Klim in de cockpit van het politiegunship en start de motoren! Het schip is voorzien van schuifdeuren, inklapbare vleugels en landingsgestel, en heeft een achterruim waarin je wapens kunt opslaan. Krachtig geschut beschermt het schip tegen aanvallen van vijandelijke troepen.

Met een hoogte van 15 cm, een lengte van 30 cm en een breedte van 18 cm is dit politiegunship een indrukwekkend bouwwerk dat niet mag ontbreken in jouw LEGO Star Wars collectie. De set is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar en biedt eindeloos speelplezier. Daarnaast is het ook een mooie aanwinst voor de verzamelaars onder ons.

Gebruik je fantasie en creëer je eigen spannende avonturen met deze geweldige set! Met LEGO Star Wars verzamel je niet alleen bouwbare sets, maar ook onvergetelijke herinneringen. Verzamel alle sets en beleef het hele Star Wars universum thuis.

Bestel nu LEGO set 75046 Coruscant™ Police Gunship en voel je de heldhaftige ridder die de stad beschermt tegen het kwaad! Bij ons geniet je van een razendsnelle levering en een klantvriendelijke service. Bovendien profiteer je van onze lage prijzen en interessante kortingen op jouw LEGO Star Wars sets. Bestel nu en ontdek het plezier van bouwen, spelen en verzamelen! May the Force be with you!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:04

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set75309

Republic Gunship™

foto van lego set75185

Tracker I

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.