Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO MTT™ 75058

Met LEGO set 75058 MTT™ kunnen Star Wars fans hun eigen gevechten bouwen en naspelen.
Dit gedetailleerde voertuig bevat verborgen wielen, zijluiken, boegkanonnen en een achterluik met STAP.
De set wordt geleverd met drie minifiguren en verschillende wapens.
Bouw je eigen Star Wars universum met deze set en combineer hem met andere LEGO Star Wars sets.
Train je creativiteit, geduld en motoriek terwijl je avonturen bedenkt in het Star Wars universum.
Bestel nu en beleef de spanning van de Star Wars films met LEGO set 75058 MTT™!

Waar is LEGO MTT™ 75058 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 99.9519-09-2024

Bekijk meer Star Wars™ sets

aantal lego stenen icoon
954
leeftijd icoon
9-14
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2015
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
75058
lego insiders punten icoon
0
punten

"Beleef het avontuur van Star Wars op een unieke manier met LEGO set 75058 MTT™! Maak je klaar om de strijd aan te gaan met drie minifiguren, waaronder Naboo™ Security Guard, Obi-Wan Kenobi™ en Qui-Gon Jinn™, en een Battle Droid™ piloot en twee Battle Droids™. Met deze set bouw je je eigen zwaar gepantserde MTT™ en ben je klaar voor een epische strijd.

De MTT™ heeft verborgen wielen, beweegbare zijluiken, verborgen boordgeschut met veermechanisme en een achterluik met een STAP voor extra slagkracht. Ook heeft de MTT™ instelbare boegkanonnen, een uitschuifbaar boegplatform met tandwielaandrijving, en vier onderling verwisselbare rekken inclusief een Battle Droid™ rek en wapenrek. De set wordt geleverd met een blauw lichtzwaard voor Obi-Wan Kenobi™, een groen lichtzwaard voor Qui-Gon Jinn™ en een blaster voor de Naboo™ Security Guard.

Transporteer de Battle Droids™ naar het strijdperk en open het vuur met het boordgeschut met veermechanisme. Klap het achterluik open om de STAP te zien en verplaats de rekken naar verschillende compartimenten in het voertuig. Met deze set kan je de slag om Endor na spelen, uit Star Wars: Episode I The Phantom Menace.

De afmetingen van de MTT™ zijn 15 cm hoog, 31 cm lang en 14 cm breed. Bouw deze set en breng je eigen avonturen van het Star Wars universum tot leven. Combineer deze set met andere LEGO Star Wars sets om je verzameling uit te breiden."

Met LEGO set 75058 MTT™ kunnen fans van Star Wars hun eigen gevechten bouwen en naspelen. Deze set is geschikt voor jongeren en volwassenen en bevat vele details die fans zullen herkennen uit de Star Wars films. Bouw de zwaar gepantserde MTT™ en vervoer de Battle Droids™ naar het strijdperk. Laat de zijluiken bewegen en open het achterluik om de STAP te zien. De MTT™ heeft verborgen wielen en instelbare boegkanonnen. Verplaats de rekken naar verschillende compartimenten in het voertuig zodat je altijd voorbereid bent op het gevecht.

De set wordt geleverd met drie minifiguren en drie verschillende wapens. Obi-Wan Kenobi™ en Qui-Gon Jinn™ hebben ieder hun eigen lichtzwaard en de Naboo™ Security Guard heeft een blaster. Speel de slag om Endor na, uit Star Wars: Episode I The Phantom Menace. Deze set is perfect om te combineren met andere LEGO Star Wars sets om je eigen Star Wars universum te bouwen en uit te breiden.

Bij het bouwen van LEGO set 75058 MTT™ worden niet alleen de creativiteit en het geduld van kinderen en volwassenen getraind, maar ook de fijne motoriek en het ruimtelijk inzicht. Met de minifiguren en het voertuig kunnen kinderen en volwassenen hun eigen avonturen bedenken en hun fantasie de vrije loop laten.

De MTT™ is 15 cm hoog, 31 cm lang en 14 cm breed en is gemaakt van hoogwaardige LEGO stenen die jarenlang speelplezier garanderen. Bouw deze set en beleef de spanning van de Star Wars films in je eigen huiskamer. Met LEGO set 75058 MTT™ kunnen jongeren en volwassenen hun eigen Star Wars verhaal creëren en hun favoriete films herbeleven. Bestel nu en stap in het Star Wars universum met LEGO set 75058 MTT™!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:05

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 99.95 (24-05-2023) € 99.95 (24-05-2023) € 99.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set75325

De Mandalorians N-1 Starfighter™

foto van lego set5005624

VIP BLACK CARD MAY THE 4TH POSTER

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.