Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Snowspeeder™ Microfighter 75074

De LEGO set 75074 is een miniatuurversie van de Snowspeeder uit Star Wars.
Met realistische details en raketten, is dit een must-have voor elke Star Wars-fan.
Deze microfighter is perfect om je eigen gevechten te creëren op de bevroren planeet Hoth.
Voeg het toe aan je LEGO Star Wars collectie en herbeleef de iconische strijd uit The Empire Strikes Back.
Bestel nu en verover het Star Wars-universum!

Waar is LEGO Snowspeeder™ Microfighter 75074 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Star Wars™ sets

aantal lego stenen icoon
97
leeftijd icoon
6-12
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2016
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
75074
lego insiders punten icoon
75
punten

Beleef de spanning van het strijdveld op de bevroren planeet Hoth met de LEGO® Star Wars Snowspeeder Microfighter! Deze miniatuurversie van het razendsnelle en wendbare aanvalsvoertuig van de rebellen is het ultieme wapen in mini-veldslagen. Laat je fantasie de vrije loop en schakel de AT-ATs uit!

De Snowspeeder Microfighter is uitgerust met fantastische details zoals twee raketten en een mini-cockpit waar je de Snowspeeder-piloot minifiguur in kan zetten. Geef het signaal om de motoren te starten en maak je klaar voor de strijd! De piloot is bewapend met een blaster-pistool en staat klaar om de vijand te verslaan.

De Snowspeeder Microfighter is een absolute must-have voor iedere fan van de Star Wars-films. Het is een geweldige miniatuurversie van de beroemde Snowspeeder uit de legendarische franchise. De realistische details zorgen voor een levensechte ervaring en de raketten zijn eenvoudig af te vuren met een druk op de knop.

Met een hoogte van 6 cm, een lengte van 8 cm en een breedte van 8 cm is deze Snowspeeder Microfighter de perfecte aanvulling op je LEGO Star Wars collectie. Het is een geweldig cadeau voor jezelf of een echte Star Wars-fan.

Ga de strijd aan op de bevroren planeet Hoth en schakel de vijand uit met de LEGO® Star Wars Snowspeeder Microfighter. Het is een geweldige manier om je eigen gevechten te creëren en te spelen met vrienden. Open de jacht op de LEGO® Star Wars AT-AT (setnr. 75075) en herbeleef de iconische strijd van Episode V The Empire Strikes Back.

Bestel nu de LEGO Star Wars Snowspeeder Microfighter en laat je fantasie de vrije loop! Ga de strijd aan en verover het Star Wars-universum. May the force be with you!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:05

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set41627

Luke Skywalker™ & Yoda™

foto van lego set75021

Republic Gunship™

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.