Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO AT-AT™ Microfighter 75075

Maak je klaar voor epische Star Wars-avonturen met de LEGO® Star Wars AT-AT Microfighter.
Deze miniatuurversie van de beroemde Imperial Walker is perfect om de basis van de rebellen op de planeet Hoth te bestormen.
Met beweegbare poten en een vuurkracht van 2 raketten, kun je de rebellen verslaan.
Deze microfighter met realistische details is een must-have voor fans van Star Wars.
Combineer hem met de Snowspeeder-set voor nog meer actie! Bestel vandaag nog voor eindeloos speelplezier!

Waar is LEGO AT-AT™ Microfighter 75075 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Star Wars™ sets

aantal lego stenen icoon
88
leeftijd icoon
6-12
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2016
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
75075
lego insiders punten icoon
75
punten

Maak je klaar om de basis van de rebellen op de planeet Hoth te bestormen met de coolste microfighter ooit: de LEGO® Star Wars AT-AT! Deze miniatuurversie van de bekende Imperial Walker is niet te stoppen en klaar om het slagveld te betreden.

Laat je verbeelding de vrije loop terwijl je de AT-AT bestuurt en met de beweegbare poten en kop door het slagveld marcheert. Eenmaal goed gepositioneerd, kun je de 2 raketten afvuren en de rebellen verslaan. De mini-cockpit biedt plaats aan een AT-AT bestuurder met zijn of haar blaster-pistool, waardoor je je echt in de wereld van Star Wars waant.

Deze microfighter heeft realistische details en is een geweldige miniatuurversie van de AT-AT uit de Star Wars films. Het is een fantastisch verzamelobject en perfect voor urenlang speelplezier. En als je wilt, kun je hem combineren met de LEGO® Star Wars Snowspeeder-set (setnr. 75074) om nog meer actie in de lucht en op de grond te beleven.

De AT-AT is een beroemd voertuig uit de Star Wars™ film: Episode V The Empire Strikes Back en heeft een hoogte van 9 cm, een lengte van 8 cm en is 5 cm breed. Of je nu een fan bent van Star Wars of gewoon dol bent op bouwen, deze microfighter-set is een must-have voor jong en oud.

Op zoek naar het perfecte cadeau voor een Star Wars fan? Dan is de LEGO® Star Wars AT-AT Microfighter de ideale keuze. Laat je fantasie de vrije loop terwijl je de basis van de rebellen bestormt en je aan de donkere zijde van de Force waagt. Bestel vandaag nog en ontdek het plezier en de spanning van Star Wars voor jezelf!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:05

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set75340

LEGO® Star Wars™ adventkalender

foto van lego set5007461

Yoda™ kerstknuffel

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.