Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Republic Gunship™ Microfighter 75076



Met de LEGO Star Wars Republic Gunship Microfighter kunnen fans van Star Wars en LEGO vechten tegen de Separatisten en de planeet Geonosis verkennen.
De miniatuurversie van het bekende transportschip bevat coole details, een Clone piloot minifiguur en raketten.
Het is een perfect cadeau voor fans van alle leeftijden.

Waar is LEGO Republic Gunship™ Microfighter 75076 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 8.9517-09-2024

Bekijk meer Star Wars™ sets

aantal lego stenen icoon
105
leeftijd icoon
6-12
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2015
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
75076
lego insiders punten icoon
0
punten

Droom jij ervan om te vechten tegen de Separatisten en de planeet Geonosis te verkennen? Dan is de LEGO® Star Wars Republic Gunship Microfighter echt wat voor jou! Met deze miniatuurversie van het bekende transportschip uit de Star Wars films, ben jij helemaal klaar voor het gevecht.

De Republic Gunship Microfighter is uitgerust met coole details, zoals 2 raketten, enorme motorgondels en een mini-cockpit voor de Clone piloot. Deze miniatuurversie is gebouwd met realistische details en heeft een mini cockpit met plaats voor de Clone piloot minifiguur, die is inbegrepen bij de set en gewapend is met een blaster-pistool. Richt de raketten en vuur ze af op de Separatisten!

Deze fantastische miniatuurversie van het Republic Gunship uit de Star Wars films is perfect om coole mini-duels mee na te spelen. Combineer de set bijvoorbeeld met de LEGO® Star Wars Homing Spider Droid (setnr. 75077) en maak de ultieme strijd tussen de Clones en de Separatisten na. Of beleef je eigen avontuur en ontdek de uitgestrekte planeet Geonosis met de Republic Gunship Microfighter.

De Republic Gunship Microfighter is ook een geweldig cadeau voor fans van alle leeftijden die houden van Star Wars en LEGO®. Met zijn afmetingen van 5 cm hoog, 9cm lang en 8 cm breed, past hij perfect op je bureau of in je verzameling.

De LEGO® Star Wars Republic Gunship Microfighter is bekend uit de Star Wars™ film: Episode II Attack of the Clones en is een must-have voor fans van deze iconische filmreeks. Koop nu jouw eigen Republic Gunship Microfighter en vlieg de sterren tegemoet!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:05

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 8.95 (25-05-2023) € 8.95 (25-05-2023) € 8.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set40333

Battle of Hoth™ micromodel

foto van lego set75217

Imperial Conveyex Transport™

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.