Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO TIE Advanced Prototype™ 75082

Vlieg door de ruimte en jaag op rebellen met de LEGO Star Wars TIE Advanced Prototype! Deze set bevat een beweegbaar TIE Fighter met knopschieters en drie minifiguren.
Perfect voor Star Wars fans van alle leeftijden.
Bestel nu en voeg deze set toe aan je collectie!

Waar is LEGO TIE Advanced Prototype™ 75082 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 46.9519-09-2024

Bekijk meer Star Wars™ sets

aantal lego stenen icoon
355
leeftijd icoon
8-14
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2016
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
75082
lego insiders punten icoon
412
punten

Vlieg door de ruimte en jaag op de rebellen met de hypermoderne LEGO® Star Wars TIE Advanced Prototype! Deze topgeheime creatie van The Inquisitor is gebaseerd op de iconische TIE Fighter, maar met beweegbare vleugels, knopschieters met een springveermechanisme en zelfs een beweegbaar dakluik. Hierdoor ben je altijd klaar om de rebellen te slim af te zijn.

Maar wees niet alleen in de strijd - deze set wordt geleverd met drie minifiguren die hun wapens klaar hebben staan: The Inquisitor (met een opvallend dubbel lichtzwaard!), een TIE Fighter piloot en een Keizerlijke officier.

Het beste van alles? Deze set is te zien geweest in de Star Wars Rebels tv-serie en kan ervoor zorgen dat je je in het verhaal zelf waant.

Deze set, met een hoogte van 13 cm, een lengte van 20 cm en een breedte van 8 cm in vliegstijl is perfect voor kinderen en volwassenen die van Star Wars houden en van creatief bouwen houden. En als je klaar bent met spelen, kun je het TIE Advanced Prototype op een display zetten, zodat iedereen je geweldige LEGO® Star Wars creatie kan zien.

Wacht niet langer en betreed de galactische wereld van Star Wars met deze LEGO® set! Achtervolg de rebellen op de planeet Lothal en zorg ervoor dat ze geen schijn van kans maken tegen het TIE Advanced Prototype. Met verstelbare vleugels, een beweegbaar dakluik, en extra munitie ben je altijd in het voordeel. Overwin de rebels en voel je machtig terwijl je je eigen overwinning creëert in het Star Wars universum.

Bestel nu en voeg de LEGO® Star Wars TIE Advanced Prototype toe aan je collectie!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:05

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 46.95 (25-05-2023) € 46.95 (25-05-2023) € 46.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set40391

First Order Stormtrooper™

foto van lego set75203

Medische ruimte op Hoth™

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.