Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Wookiee™ Gunship 75084

Word een Jedi-meester en maak deel uit van een episch Jedi-avontuur met LEGO Star Wars set 75084, het Wookiee Gunship! Strijd tegen het Keizerrijk met 4 geweldige minifiguren en een indrukwekkend gunship met coole functies.
Deze set is een must-have voor elke LEGO Star Wars verzamelaar.
Bestel nu en word de held van de Rebel Alliance!

Waar is LEGO Wookiee™ Gunship 75084 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 64.9519-09-2024

Bekijk meer Star Wars™ sets

aantal lego stenen icoon
570
leeftijd icoon
8-14
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2015
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
75084
lego insiders punten icoon
0
punten

Ben jij klaar om deel uit te maken van een episch Jedi-avontuur? Maak je dan klaar om te vliegen met de LEGO Star Wars Wookiee™ Gunship! Deze set bevat alles wat je nodig hebt om de strijd aan te gaan tegen de vijanden van de Rebel Alliance.

Deze set bevat 4 geweldige minifiguren, waaronder Wullffwarro, Kanan Jarrus en 2 Wookiees. Allemaal met verschillende wapens om de strijd met het Keizerrijk aan te gaan. In het indrukwekkende Wookiee Gunship zijn er twee coole cockpits die open kunnen, beweegbare voorgeschut, in hoogte verstelbaar dakkanon, 2 snelvuurwapens, beweegbare vleugels, zijpanelen en achterdeur die open kunnen, reserve-munitie en een aparte geschutspost.

Met het Kanan Jarrus' lichtzwaard en blaster en de Wookiee geweer en strijdboog ben jij klaar om de strijd aan te gaan! De motorgondels kan je draaien om bij het geheel nieuwe snelvuurgeschut te komen, open het achterluik om de geschutspost uit te laden of maak de zijluiken open om bij de extra munitie te komen. Draai de vleugels omhoog in de 'aanval' positie en open de twee cockpits en zet de Wookiees in de bestuurdersstoelen!

En dat is nog niet alles! Deze geweldige set is bekend uit de Star Wars Rebels tv-serie. Dus maak je klaar om deel te nemen aan de strijd om de vrijheid van de Wookiees en de Rebel Alliance te bewerkstelligen. Het Wookiee Gunship is 16 cm hoog, 31 cm lang en 20 cm breed.

Samengevat, deze set is precies wat je nodig hebt om je LEGO Star Wars collectie compleet te maken! Met de Wookiee Gunship kan je eindeloos spelen en de held worden van de Rebel Alliance. Bestel de LEGO Star Wars Wookiee Gunship nu en word een Jedi-meester!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:05

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 64.95 (25-05-2023) € 64.95 (25-05-2023) € 64.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set75325

De Mandalorians N-1 Starfighter™

foto van lego set75302

Imperial Shuttle™

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.