Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Battle Droid™ Troop Transport 75086

Maak deel uit van de strijd om Naboo met LEGO set 75086, de Battle Droid Troop Carrier.
Lever Battle Droids en blasters af op het slagveld en verras je tegenstanders met dit gedetailleerde transportvoertuig.
Inclusief Gungan Warrior minifiguur en wapens.
Kies jouw kant en herbeleef de avonturen van Star Wars: Episode I The Phantom Menace.
May the force be with you!

Waar is LEGO Battle Droid™ Troop Transport 75086 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Star Wars™ sets

aantal lego stenen icoon
565
leeftijd icoon
8-14
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2016
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
75086
lego insiders punten icoon
412
punten

Geef jezelf de kracht om mee te vechten in de strijd om Naboo met de LEGO® Star Wars Battle Droid Troop Carrier! Deze set is geïnspireerd op de film Star Wars™: Episode I The Phantom Menace en zorgt ervoor dat jij deel kan uitmaken van deze iconische strijd.

Laat de Battle Droid piloten de Battle Droids en bijbehorende blasters afleveren op het slagveld voordat de Gungan Warrior het vuur kan openen. Hij zal niet weten wat hem overkomt! De prachtig gedetailleerde transporter heeft een afkoppelbaar bestuurderscompartiment dat aan beide zijden kan worden vastgemaakt en verborgen wielen om 'glijdend' te bewegen. Zo kan hij snel en onverwacht toeslaan!

Maar, kunnen de Gungans verhinderen dat de Handelsfederatie hun planeet verovert? Dat is helemaal aan jou en je droid leger. Inclusief Gungan Warrior minifiguur met wapen, 2 Pilot Battle Droids en 12 Battle Droids met wapens. Je hebt alle benodigdheden om de strijd aan te gaan en de overwinning binnen te slepen!

De Battle Droid Troop Transport is niet alleen een fantastische aanvulling op je droid leger, maar heeft ook de mogelijkheid om extra troepen naar het slagveld te transporteren. Bevestig het bestuurderscompartiment aan de voor- of achterzijde en 'glijd' over de vloer op de verborgen wielen. Het Battle Droid Troop Transport is 7 cm hoog, 29 cm lang en 9 cm breed en past perfect bij de MTT (setnr. 75058; apart verkrijgbaar)!

De set bevat ook rekken met droids en wapenrekken om de Battle Droids veilig en georganiseerd te houden. Met de Gungan staf en 12 blasters kan er geen enkele tegenstander aan je ontkomen. En als kers op de taart is er zelfs een Gungan schild inbegrepen om je soldaten extra bescherming te bieden!

Kortom, met de Battle Droid Troop Transport set van LEGO® Star Wars® kan de strijd beginnen en zul jij als held uit de bus komen. Voeg deze set toe aan je collectie en beleef de spannende avonturen van Star Wars™: Episode I The Phantom Menace opnieuw! May the force be with you!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:05

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set75339

Death Star™ Afvalpers diorama

foto van lego set75533

Boba Fett™

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.