Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Geonosis Troopers™ 75089

Het LEGO® Star Wars Geonosis Troopers Battle Pack (75089) is een superset gebaseerd op de Clone Wars verhalen.
Met 4 minifiguren en een walker met snelvuurkanon biedt het urenlang speelplezier voor jong en oud.
Voeg dit coole battle pack toe aan je collectie en ga de strijd aan in het universum van Star Wars!

Waar is LEGO Geonosis Troopers™ 75089 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 12.9519-09-2024

Bekijk meer Star Wars™ sets

aantal lego stenen icoon
105
leeftijd icoon
6-12
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2016
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
75089
lego insiders punten icoon
112
punten

Welkom in het universum van Star Wars! Stap de slag om Geonosis binnen met het LEGO® Star Wars Geonosis Troopers Battle Pack en steun het clone leger in hun strijd tegen het kwaad. Plaats de Clone Troopers aan boord van de walker en geef dekking aan de Clone Trooper luchtmacht met het splinternieuwe snelvuurwapen! Breid je LEGO® Star Wars verzameling uit met deze superset, gebaseerd op de Clone Wars verhalen.

Het LEGO® Star Wars Geonosis Troopers Battle Pack bevat 4 minifiguren met wapens: 2 Geonosis Clone Troopers en 2 Geonosis Airborne Clone Troopers. Bevestig knopschiet-blasters aan de walker voor nog meer vuurkracht en gebruik de extra munitie om je vijanden te verslaan. Draai aan het tandwiel om meerdere projectielen af te vuren en open het vuur met de knopschiet-blasters.

De walker is 15 cm hoog, 7 cm lang en 5 cm breed en heeft een volledig nieuw snelvuurkanon. Ga op avontuur met deze coole battle pack en beleef spannende avonturen in het universum van Star Wars.

Met dit LEGO® Star Wars Geonosis Troopers Battle Pack kunnen jong en oud urenlang spelen en fantaseren. Het is de perfecte aanvulling op je LEGO® Star Wars verzameling en biedt urenlang speelplezier. Wie wil er nu niet de Clone Troopers te hulp schieten en het kwaad verslaan?

Dus waar wacht je nog op? Voeg dit coole battle pack toe aan je collectie en ga de strijd aan in het universum van Star Wars. Beleef onvergetelijke avonturen en steun het clone leger in hun strijd tegen het kwaad! Bestel nu het LEGO® Star Wars Geonosis Troopers Battle Pack en beleef zelf de spanning en avontuur van Star Wars!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:05

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 12.95 (25-05-2023) € 12.95 (25-05-2023) € 12.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set75362

Ahsoka Tano's T-6 Jedi shuttle

foto van lego set5007457

The Mandalorian™ Plush

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.