Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Death Star™ Beslissend Duel 75093

Stap aan boord van de Death Star en beleef het beslissende duel tussen Luke Skywalker, Darth Vader en Keizer Palpatine.
Deze LEGO® Star Wars™ set biedt opwindende functies en accessoires.
Laat je fantasie de vrije loop en speel het epische gevecht uit de film Star Wars™ Episode VI: Return of the Jedi na.
Verzamel deze set voor een legendarische Star Wars-ervaring! Bestel nu!

Waar is LEGO Death Star™ Beslissend Duel 75093 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 84.9519-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 89.9919-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Bol.com Bol.com € 139.9519-09-2024

Bekijk meer Star Wars™ sets

aantal lego stenen icoon
724
leeftijd icoon
8-14
intro datum icoon
01-06-2015
exit datum icoon
31-12-2016
lego miniFigs icoon
5
lego set nummer icoon
75093
lego insiders punten icoon
675
punten

Stap aan boord van de tweede Death Star en ga de spannende uitdaging aan met de legendarische LEGO® Star Wars™ set 75093. Speel het beslissende duel na tussen Luke Skywalker, Darth Vader en Keizer Palpatine in de troonzaal van Keizer Palpatine die tot de nok gevuld is met opwindende en gedetailleerde functies en accessoires.

De strijd is hevig en het lot van de jonge Luke Skywalker ligt in jouw handen! Elk detail van deze geweldige set is geïnspireerd op de iconische scène uit de film Star Wars™ Episode VI: Return of the Jedi, waarbij de troonzaal van Keizer Palpatine het toneel vormt van het epische eindgevecht.

Laat de zijpanelen draaien, open de deuren en beuk jezelf een weg door de instortende trap en brug. Ga de reactorschacht in en neem het op tegen de Royal Guards om zo te bewijzen dat jij de sterkste Sith Lord bent.

Wie zal er overwinnen? Kunnen Luke Skywalker en Darth Vader hun geschillen bijleggen om Keizer Palpatine het zwijgen op te leggen en de macht over het universum te grijpen? Of zal de duistere Keizer het laatste woord hebben en alle hoop opgeven?

Jij bent de enige die deze beslissing kan maken en het lot van het universum kan bepalen! Deze set wordt geleverd met 5 minifiguren: Luke Skywalker, Darth Vader, Keizer Palpatine en 2 Royal Guards, plus een assortiment van wapens zoals lichtzwaarden, Force-lansen en Force-bliksem-elementen.

Bouw de set in elkaar en creëer je eigen avonturen! Lanceer jezelf met behulp van de Force Jump-functie en laat de trap en de brug instorten met een simpele beweging van je hand. Zoek dekking voor de levensgevaarlijke bliksemschichten van Keizer Palpatine en ga de strijd aan met de gevreesde Sith Lord. Beleef de epische momenten uit de film Star Wars™ Episode VI: Return of the Jedi en speel het beslissende duel tussen vader en zoon na. Zal Lord Vader in staat zijn om de enorme krachten van de dark side te weerstaan?

Laat je fantasie de vrije loop en creëer je eigen Star Wars-verhaallijn met deze fantastische LEGO® Star Wars™ set 75093! Van de prachtige en gedetailleerde vormgeving van de troonzaal, tot de perfect ontworpen minifiguren en de coole, authentieke helm voor Darth Vader, deze set zal je zeker meeslepen in een wereld van avontuur en legendarische gevechten.

De troonzaal is 14 cm hoog, 32 cm lang en 30 cm breed en zal er geweldig uitzien op je woonkamer- of slaapkamerplank wanneer de strijd voorbij is. Met deze set haal je de ultieme LEGO® Star Wars™ ervaring in huis en beleef je één van de meest legendarische veldslagen uit de filmgeschiedenis keer op keer opnieuw.

Bestel nu en voeg deze fantastische LEGO® Star Wars™ set 75093 toe aan je verzameling en laat je meevoeren naar een sterrenstelsel ver, ver weg! May the Force be with you!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:39

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 84.95 (25-05-2023) € 205.00 (28-04-2023) € 157.41

Ook aanbevolen:

foto van lego set75310

Duel op Mandalore™

foto van lego set75524

Chirrut Îmwe™

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.