Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO First Order Transporter™ 75103

De LEGO set 75103 is een imposante First Order Transporter uit Star Wars: The Force Awakens.
Met stoere dubbele boordgeschutten, een laadklep en ruimte voor vier minifiguren, is dit schip perfect voor gevechten in de ruimte.
De set bevat zeven minifiguren, 600 onderdelen en biedt eindeloos speelplezier.
Geschikt voor kinderen vanaf 9 jaar en alle Star Wars-fans.
Bestel nu en voeg deze indrukwekkende set toe aan jouw collectie.

Waar is LEGO First Order Transporter™ 75103 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 88.9519-09-2024

Bekijk meer Star Wars™ sets

aantal lego stenen icoon
792
leeftijd icoon
9-14
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2016
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
75103
lego insiders punten icoon
750
punten

Welkom in het universum van Star Wars! Met de legendarische First Order Transporter kun jij nu de meest epische scènes uit de film Star Wars: The Force Awakens naspelen. Het schip is zwaar gepantserd en heeft stoere dubbele boordgeschutten met veermechanisme en een noppenschieter op het dak. Je kunt de laadklep kantelen en de troopers aan boord brengen om ze naar het strijdperk te vliegen. Dankzij de pilootcabine met beweegbaar luik en de ruimte voor vier minifiguren in het laadruim, is dit schip perfect voor een gevecht in de ruimte.

Dat is nog niet alles! De grote motorgondels achteraan en de doorzichtige en verborgen wielen geven het schip een supercool ‘zweef’-effect. En als je de bovenkant van het schip eraf haalt, kun je ook nog eens naar binnen kijken! De set bevat zeven minifiguren met diverse wapens en accessoires, waaronder twee Resistance soldaten, twee First Order Flametroopers, twee First Order Stormtroopers en Captain Phasma, de leider van de First Order.

Deze set is meer dan alleen bouwplezier. Het is perfect voor verzamelaars en liefhebbers van Star Wars. Met 600 onderdelen en een formaat van 15 cm hoog, 31 cm lang en 13 cm breed, is de First Order Transporter een imposante verschijning in iedere LEGO Star Wars verzameling.

Maar dat is nog niet alles. De set biedt eindeloos speelplezier. Je kunt beroemde scènes uit de film naspelen, je fantasie de vrije loop laten en je eigen avonturen bedenken. Bovendien worden je bouwskills flink op de proef gesteld. Dus laat je inspireren door de wereld van Star Wars en beleef de spanning en opwinding opnieuw, keer op keer.

Kortom, deze set is een musthave voor iedere Star Wars-fan en LEGO liefhebber. Het is geschikt voor kinderen vanaf 9 jaar en volwassenen van alle leeftijden. Bestel hem nu en voeg deze indrukwekkende First Order Transporter toe aan jouw LEGO Star Wars verzameling!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:06

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 88.95 (24-05-2023) € 88.95 (24-05-2023) € 88.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set5005474

Stormtrooper™ minifiguurhorloge

foto van lego set75194

First Order TIE Fighter™ microfighter

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.